Breaking news

Feriha, un nou serial turcesc la Kanal D

loading...

Din 19 octombrie, de la ora 21:00, Kanal D lansează serialul “Feriha”, o ecranizare palpitantă a poveștii unei adolescente care luptă cu prejudecățile celor din jur.

FerihaSerialul “Feriha” spune o frumoasă poveste de dragoste în care iubirea se amestecă cu frustrarea și minciuna.

Hazal Kaya, talentata actriță care a interpretat rolul lui “Nihal”, în serialul “Iubire ascunsă” (Ask-i memnu), va juca și în noul serial tv.

Feriha Yilmaz (Hazal Kaya), protagonista serialului, locuiește în Istanbul, împreună cu părinții și cei doi frați ai săi. Ea provine dintr-o familie săracă, dar învață foarte bine și are ambiții mari.

Tatăl ei, RızaYılmaz (Metin Çekmez), este portar în Etiler, un cartier bogat al Istanbulului, iar mama, Zehra Yılmaz (Vahide Gördüm), este menajeră.

Feriha nu acceptă faptul că este fiică de portar și le promite părinților că va avea o viață mai bună decât a lor.

Intrată cu bursă la facultate, Feriha crede că de acum înainte viața ei va fi mult mai frumoasă. Atât de mult își dorește această schimbare încât începe să modifice realitatea, dându-le de înțeles noilor colegi, majoritatea bogați, că provine dintr-o familie înstărită.

Pe aleile facultății, Feriha îl intalneste pe Emir Sarrafoğlu (Cagatay Ulusoy), “băiatul de aur” al facultății, “prințul moștenitor nocturn”, cum îl alintă prietenii.

Emir, un tânăr chipeș, are părinți bogați și este înconjurat de prieteni “de bani gata”, lucru care o va determina pe Feriha să mențină aparențele de “fata bogată”.

Cei doi tineri se îndrăgostesc nebunește unul de altul, iar Feriha ajunge să cadă în plasa propriilor minciuni.

Întreaga poveste o aflați urmărind serialul “Feriha”, din 19 octombrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 21:00, la Kanal D.

loading...
4 Comentarii
 1. Ioana Flory Ioana spune

  da fffff frumos filmul si as fi vrut sa il vad pe tot desi sfarsitul nu e corect ei trebuia sa ramana in preuna sunt fffoarte frumosi amandoi pupici si suces in continuare

 2. anonim spune

  la sfarsit feriha moare dar dupa aceea filmul continuua cu emir si o noua fata care seamana foarte tare cu feriha dar nu este ea

 3. Veronica Hauschild spune

  da foatre frumos filmul dar trebuie vazuta si partea doua cu emir in continuare

 4. Veronica Hauschild spune

  frumos serialul dar partea cund Feriha moare nu edeloc frumoasa.
  stiu toate personanajele FERIHA,EMIR,HANDE,CANSU,SANEM,KORAY,UNAL

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata