Breaking news

Farse Muzicale cu Orchestra de Muzică Populară Radio

loading...

O dată pe lună Orchestra de Muzică Populară Radio vă propune o întâlnire cu muzica folclorică de calitate. De această dată, în aprilie, lună care a debutat cu „ziua păcălelilor”, ansamblul vă aduce la Sala Radio un eveniment cu titlul Farse Muzicale.

Farse MuzicaleDuminică, 26 aprilie  de la ora 17:00, sub bagheta dirijorului Adrian Grigoraş, veţi avea ocazia de a vă bucura de piese cunoscute ce se vor îmbina cu momente umoristice, într-un program interactiv, în care publicul va fi chemat sa recunoască, sub mască, identitatea unor artişti de muzică populară. De asemenea, vor exista şi momente în care protagoniştii îi vor imita pe alţi cunoscuţi interpreţi de folclor. Într-un cuvânt, un concert al Orchestrei de Muzică Populară Radio cu mult umor şi multe surprize.

Pe afişul evenimentului se regăsesc nume importante ale scenei folclorice româneşti, ca Ionela Prodan, Gelu Voicu, Nicolae Datcu, Georgel Nucă, Oltiţa Todirca şi Nicu Chiriţă, Ion Drăgan, Traian Frâncu, Maria Băndoiu, Florun Boita, Narcisa Băleanu, Ilie Caraş, Gelu Trancă. Seara va fi prezentată de Valentin Sanfira, pe care îl veţi aplauda şi în calitatea sa de interpret.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata