Breaking news

”Faci față, faci bani”, o nouă producție tv, din septembrie la Kanal D

loading...

Vlad Craioveanu și Andrei Dan Coman sunt gazdele celei mai noi producții tv a Kanal D, numită ”Faci față, faci bani”, o emisiune plină de farse și lucruri inedite.

faci fata faci baniDin 5 septembrie, în fiecare joi, de la ora 20:00, Vlad Craioveanu și Andrei Dan Coman vor fi amfitrionii celei mai tari emisiune de farse: “Faci față, faci bani”.

Vlad și Andrei aleg câte un “complice” dintr-o cafenea sau un restaurant, care va trebui să respecte cu strictețe indicațiile, care de care mai năstrușnice, oferite de cei doi, în cască.

În cazul în care “complicele” își joacă bine rolul și trece cu brio cele 5 praguri ale concursului, el poate câștiga o consistentă sumă de bani.

Personajele care intră în joc alături de Vlad si Andrei sunt atât vedetele autohtone, cât și oameni obișnuiți.

Cu riscul de a părea ridicoli, ei trebuie să demonstreze că pot face față oricărei situații, că fac imposibilul pentru ca distracția să meargă până la capăt.

“Vă provoc să faceți față unii, altora! Aici, la “Faci față, faci bani!” toate farsele vor căpăta o nouă dimensiune. Vă aștept alături de Andrei Dan Coman, colegul meu din emisiune, să descoperim care sunt limitele <<victimelor>> noastre. Farsele sunt cu vedete și oameni obișnuiți, și garantează o porție zdravănă de râs. Am avut foarte multe experiențe senzaționale, pe care abia aștept să vi le împărtășesc”, a spus Vlad Craioveanu.

Situaţia pentru cel căruia i se face farsa poate deveni stânjenitoare, acesta fiind ori supărat, revoltat sau neputându-se abține să ofere replici spumoase.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata