Breaking news

exclusivNEWS.ro împlinește azi, 4 ani de la lansare

loading...

În urmă cu patru ani de zile, pe 30 decembrie 2009, se lansa în mediul online din România, site-ul de știri naționale și internaționale, exclusivNEWS.ro.

aniversare exclusivnews.roPeste 16 milioane de pagini cu știri, au fost vizualizate de aproximativ 1,7 milioane de persoane, în cei patru ani de existență ai exclusivNEWS.ro.

În 2013 aproape că am dublat traficul față de 2012, înregistrându-se peste 800.000 de vizitatori unici și peste 6,1 milioane de pagini vizualizate.

Aceste cifre ne demonstrează că suntem importanți, că suntem citiți și apreciați de românii doritori de informație promptă și echidistantă, prezentată într-un mod profesionist.

În spatele acestor cifre stau mii de ore de muncă, nopți nedormite care au avut ca rezultat publicarea a peste 22,200 de știri. Tot ce este important într-o zi atât în România cât și pe mapamond, se regăsește de patru ani de zile și pe site-ul de știri exclusivNEWS.ro.

Lansat ca o alternativă la presa online din România, existentă la acea dată, exclusivNEWS.ro a reușit să se impună, cu pași mici dar siguri, ca un mediu de informare distinct, nepărtinitor și fără să facă jocurile vreunei persoane, instituții sau partide politice.

Nu puține au fost momentele când am dat primii informații în premieră și în exclusivitate. Știri care au fost și sunt preluate de de ziare naționale precum Adevărul, Național, Libertatea, Click, Ghimpele, Gazeta Sporturilor, televiziuni de știri precum: Realitatea TV, Antena 3, România TV. Cât și de site-uri și agenții de știri precum: HotNews, antena3.ro, realitatea.net, rtv.net, gandul.info, cancan.ro, dcnews.ro, ziarulring.ro, reportervirtual.ro, paginademedia.ro, radardemedia.ro, ciao.ro, actualmm.ro, dejeanul.ro, ilovebraila.ro, citynews.ro, sau radiouri precum Radio Moldova Chișinău, Hello Radio, Radio Sibiu sau Heart Radio.

Pe lângă informarea zilnică, exclusivNEWS.ro și-a propus și a realizat să promoveze succesele românilor pe plan internațional cât și să promoveze tinerii talentați indiferent de domeniul de activitate.

Laurian MantaMihai ȘucatăMihai RaduDragoș PopaMarius CopilPatrick CiorcilăSorin TalpoșiPetrică Bordinc Radu Tudor Gabriel Cindea,  Diana Bart, sunt doar o parte dintre tinerii talentați promovați în ultimul an de exclusivNEWS.ro.

În cei patru ani de existență, exclusivNEWS.ro a reușit să realizeze interviuri exclusive cu Nadia ComăneciIlie NăstaseStela PopescuMarian DrăgulescuAndreea MarinAndreea UlmeanuElisabeta LipăAndreea RăducanCătălina PonorLarisa IordacheOctavian BelluGabriela Szabo, și lista poate continua.

Echipa exclusivNews.ro vă mulțumește pentru că ne=ați citit în cei patru ani de existență și vă invită să ne fiți alături și în 2014. exclusivNEWS.ro, un site de știri exclusiv pe gustul tău.

loading...
5 Comentarii
 1. Stanciu Constantin spune

  La Multi Ani!

 2. claudiu spune

  La cat mai multi ani si la cat mai multe milioane de cititori si pt 2014…sa fiti principala sursa de informare pt tot mai multi romani.
  Multumim exclusivNews.ro pt toata activitatea prestata pana acum.

 3. Bejan Claudiu-Ciprian spune

  La cat mai multi ani si la cat mai multe milioane de cititori si pt 2014…sa fiti principala sursa de informare pt tot mai multi romani.
  Multumim exclusivNews.ro pt toata activitatea prestata pana acum.

 4. Pop Daniel spune

  La multi anii!

 5. Razvan Popa spune

  La multi ani !!!
  Multe succese va doresc in noul an!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata