Breaking news

Exclusiv în România revine cu un nou sezon la TVR

loading...

Cristian Tabără revine în grila TVR, cu emisiunea de turism, Exclusiv în România, difuzată sâmbătă, 22 martie, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+.

exclusiv in romania - tvr„Ştiu ce-ai făcut astă iarnă” – aşa s-ar putea subintitula ediţia de sâmbătă a emisiunii Exclusiv în România, prima din acest an, o ediţie plină de adrenalină, dinamică, în care sporturile de iarnă sunt la… înălţime. Cristian Tabără şi echipa Exclusiv în România au colindat, în această iarnă, Munţii Făgăraş, Munţii Harghitei şi împrejurimile lor, astfel că telespectatorii TVR 1, TVR HD şi cei care urmăresc emisiunea online, pe TVR+, au şansa să cunoască pe 22 martie, de la ora 18.00, alte unicate mondiale şi obiective demne de văzut şi admirat.

În prima ediţie Exclusiv în România din acest an, jurnalistul Daniel Georgescu trece prin aventuri care vor ţine telespectatorii cu sufletul la gură: o noapte la 0 grade Celsius, petrecută la hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac, curse pe colacii gonflabili, remorcat de un snowmobil în plină viteză (altfel spus, o porţie bună de tubing pe zăpadă) şi plimbări cu sania trasă de un atelaj de doisprezece… câini putere.

Un popas alături de împătimiţii snowboard-ului într-o nouă staţiune, Harghita Mădăraş, dar şi în preajma unor cai de dimensiuni gigantice (o tonă fiecare!) completează o ediţie condimentată cu senzaţii tari şi cu multă voie bună.

Sâmbătă după-amiază, de la ora 18.00, în emisiunea Exclusiv în România de la TVR 1, TVR HD şi www.tvrplus.ro, Cristian Tabără propune telespectatorilor săi noi destinaţii turistice aflate în centrul ţării.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata