Breaking news

Eurovision România, emisiunea TVR care-ți spune totul despre Eurovision

loading...

Din 15 februarie, până la spectacolul din 8 martie prilejuit de finala naţională a concursului Eurovision 2015, TVR 1 difuzează, în fiecare duminică seară, emisiuni dedicate evenimentului muzical anual al Europei.

ioana voicu, liana stanciu, florina ghenescuCele trei ediţii Eurovision România se constituie, aşadar, ca un preambul la selecţia naţională şi sunt prezentate de Liana Stanciu, alături de Ioana Voicu şi Florina Ghenescu (Miss G). Telespectatorii TVR 1, TVR HD şi cei care urmăresc programele Televiziunii Române online, pe TVR+ le pot urmări duminica, de la 21.10.

În prima ediţie, cea din 15 februarie, vom vedea un istoric al concursului Eurovision în România şi al participărilor reprezentanţilor noştri la Eurovision, cu imagini din arhiva TVR. De asemenea, ne vom aminti de alte ediţii ale concursului, cu cele mai bune momente din spectacolele de deschidere ale fazelor internaţionale din anii anteriori. Vom afla ce cred românii despre Eurovision şi vom cunoaşte calificaţii în selecţia naţională din acest an.

Tot în ediţia Eurovision România  din 15 februarie vom vedea imagini de la conferinţa de presă organizată de TVR la finalul etapei de preselecţie şi vom afla detalii despre modul de jurizare. Jurnaliştii prezenţi în studio vor satisface curiozităţile publicului, punând întrebări concurenţilor şi organizatorilor, iar telespectatorii pot participa şi la un concurs de fidelitate. Ne vom aminti de artiştii străini prezenţi pe scena Eurovision România şi vom afla curiozităţi din culisele fazei internaţionale a competiţiei.

Vedete autohtone, dar şi mulţi compozitori străini speră să reprezinte România la concursul de la Viena, din luna mai. Melodia câştigătoare va fi aleasă pe 8 martie, într-un spectacol televizat, cu public, desfăşurat la Sala Polivalentă din Craiova.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata