Breaking news

Ernest revine la Kanal D cu un nou sezon “Ochii din umbră”

loading...

Un nou sezon al emisiunii “Ochii din umbra”, moderat de Ernest, revine duminică, 19 ianuarie, de la ora 20.30 la Kanal D.

ernest - kanal dVedeta Kanal D își continuă munca de detectiv și, cu ajutorul unui specialist în filaj, caută să scoată la iveală fața nevăzută a unor oameni obișnuiți.

De multe ori oamenii se confruntă cu situații de criză. Uneori ei reușesc să dețină controlul asupra vieții lor, alteori, însă, deciziile luate le pot schimba radical existența. Se întâmplă ca uneori să fim prieteni cu cineva, iar într-o situație limită să realizăm că persoana respectivă nu a făcut decât să ne amăgească. Împreună cu specialiștii noștri, în acest nou sezon, vă vom oferi povești noi, intense. Vom încerca să scoatem la iveală tot felul de secrete bine păzite și să avem un răspuns la întrebările și necunoscutele din viața unor oameni obișnuiti”, spune Ernest.

Noul sezon al emisiunii debutează cu povestea doamnei Popa care, îngrijorată de soarta fiului său, Tudor, solicită ajutorul lui Ernest și al echipei “Ochii din umbră”.

Tudor are o funcție de conducere într-o multinațională și, în una dintre multele deplasări pe care acesta le face în interes de serviciu, bărbatul a cunoscut-o pe Aura, actuala lui soție.

Vestea că fiul său s-a căsătorit rapid, a căzut ca un trăsnet asupra mamei sale. Ceea ce o intrigă cel mai mult pe doamna Popa este faptul că ea nu a cunoscut pe nimeni din familia nurorii sale. Aura susține că este orfană, singura rudă apropiată pe care o mai are fiind vărul ei, Darius.

Mama îngrijorată dorește cu orice preț ca detectivii să afle exact cine este această femeia, care a intrat brusc în viața fiului ei. Descoperirile făcute de detectivi despre soția lui Tudor sunt de-a dreptul șocante!

Cine este, de fapt, Aura, ce ascunde ea și ce legătură este între aceasta și Darius, aflați duminică la Kanal D.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata