Breaking news

Elena Cârstea l-a refuzat pe Puya la Te cunosc de undeva

loading...

Celebrul rapper Puya a primit un refuz de zile mari de la și mai celebra Elena Cârstea. Incredibilul refuz s-a produs în emisiunea Te cunosc de undeva de la Antena 1.

elena carstea - pepeÎmbrăcat cu o rochie de un albastru electric și cu volane, cu ciorapi de tip plasă, șirag de perle la gât, pantofi cu toc și cu o coafură paj, așa va arăta Pepe transformat în Elena Cârstea, miercuri, la “Te cunosc de undeva”.

“Doamna Elena Cârstea” s-a bucurat să-i revadă pe Țiți, cum îl alintă ea pe Temișan, și pe Andreea Bălan, care nu s-a abținut să-i reamintească faptul că “eram udă când am vorbit ultima dată”. Andreea se referea, evident, la întâmplarea petrecută cu mulți ani în urmă, la mare, într-o emisiune prezentată de Dan Negru și transmisă în direct, când Elena Cârstea, nervoasă, a împins-o într-o piscină.

Puya, întruchipat aici de Jean de la Craiova, a încercat să o arvunească pentru un concert și a făcut un gest ce a deranjat-o pe Elena. Aceasta l-a refuzat și l-a avertizat să nu fie mitocan.

Cu ce a enervat-o Puya pe Elena Cârstea vedeți miercuri, 6 noiembrie, de la ora 20.30, “Te cunosc de undeva”, numai la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata