Breaking news

Din cauza lui, Cheloo a plecat din juriul X Factor!

loading...

Paolo Lagana, un italian venit în România, l-a făcut pe juratul Cheloo să plece în timpul audițiilor X Factor România. Motivul? Italianul a spus că este gay. 

paolo

De la copii de doar 14 ani şi pânã la oameni veniţi de la mii şi mii de km, cu toţii au vrut sã pãşeascã pe scena X Factor, chiar şi pentru câteva clipe, convinşi cã au ceva de spus în muzicã.

Printre ei şi Paolo, un tânăr de 26 de ani, din Italia, care nu a avut nicio problemă să îşi dezvăluie sexualitatea.

Dintotdeauna am fost neînţeles de colegi, eram şi gras şi homosexual” şi-a început Paolo discursul pe scena X Factor.

Cheloo a luat foc când a aflat ce orientare sexuală are italianul și l-a trimis la plimbare. Noroc cu Delia care a sărit să-i ia apărarea.

Delia şi-a dat seama imediat că Paolo poate fi pus în dificulatate de Cheloo, aşa că s-a grăbit să îi spună: Din acest moment, tu ai treabă cu mine, şi numai cu mine, ignori tot ce se întâmplă în această sală!

Tânărul însă nu s-a sfiit să îşi spună întreaga poveste: Am luptat mult. Oamenii din jur nu mă acceptau. I-am spus mamei pe la 16 ani că sunt gay şi de atunci pot spune că am învăţat pe pielea mea că dacă vrei ca cei din jur să te accepte, trebuie să le arăţi că eşti deschis.

Paolo a venit în România pentru a-şi urma visul, acela de a păşi în lumea filmului: Am început ca asistent de producţie şi am ajuns să apar în mai multe filme, ba chiar am avut un rol într-un film italian care s-a filmat în România.

Tânărul nu a fost deloc deranjat de faptul că juratul Cheloo a părăsit masa juriului pe momentul său, ba chiar s-a ambiţionat să le demonstreze că merită un loc pe scena X Factor.

Deși Cheloo i-a spus NU, Delia și Bittman l-au trecut în etapa următoare X Factor România 2013.

loading...
2 Comentarii
  1. mihai spune

    u7nde a plecat bai mincinosilor cu stirile voasatre de cacat, vai de meseria voastra

  2. Rekos spune

    Bai bulangiilor bai cu titlurile voastre, cat le mai puteti inflorii ma distrusilor ma..

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata