Breaking news

Ei sunt câștigătorii din 2011

loading...

Iată cei opt câștigători ai campaniei naționale derulată de exclusivNEWS.ro în anul 2011.

Campania națională pentru desemnarea și premierea celor mai buni jurnaliști din presa scrisă, radio și televiziune, a început în luna februarie și s-a încheiat în luna octombrie 2011.

În luna februarie s-a desfășurat campania pentru desemnarea celui mai bun reporter de știri. Sergiu Voicu, jurnalist Antena 1 pe atunci, acum la Digi News, a fost desemnat cel mai bun reporter de știri din România.

În luna martie s-a desfășurat campania pentru desemnarea celei mai bune televiziuni locale din România. În cadrul sondajului național au intrat 30 de stații locale, iar învingtoare a fost Tele M Iași.

Radio Seven a fost desemnat în luna aprilie ca fiind cel mai bun radio online din România.

Cel mai bun prezentator de știri din România a fost desemnat Andrei Bărbulescu de la TVR 2. În urma sondajului desfășurat în luna mai 2011, Andrei Bărbulescu a reușit să surclaseze nume grele precum Andreea Esca, Cristina Țopescu sau Andreea Berecleanu, și ele nominalizate în Top 30 prezentatori știri.

În luna iunie a fost desemnat cel mai bun ziar local din România. Cu 549 de voturi primite, publicația ”Viața Liberă” din Galați a fost desemnată ca fiind cel mai bun ziar local din România.

După o pauză de o lună, în august, campania exclusivNEWS.ro a continuat cu desemnarea celui mai bun comentator sportiv tv din România. A fost o bătălie pe viață și pe moarte, până în ultima clipă. Bătălia finală s-a dat între Emil Hossu-Longin și Marian Olaianos. Învingător a ieșit Emil Hossu-Longin, care a primit 49% din totalul voturilor exprimate în sondaj, adică 2468 de voturi.

În septembrie, Marian Boba de la Kiss FM  a fost desemnat ca fiind cea mai bună voce de radio din România.

Ultima campanie pe 2011 a fost desfășurată în luna octombrie și a vizat desemnarea celui mai bun moderator de talk-show tv. Luca Niculescu de la TVR 1 a fost desemant de vizitatorii site-ului de știri exclusivNEWS.ro ca fiind cel mai bun moderator de talk-show din România.

Campania de promovare a lucrurilor bune din mass emdia, radio și televiziune va continua și în 2012. Prima campanie va demara în luna febriarie 2012 iar ultima campanie va fi desfășurată în luna noiembrie 2012.

Și dacă în 2011 au fost doar opt campanii, în anul 2012 vor fi 10 campanii naționale. Campaniile care s-au bucurat de succes în 2011 vor fi reluate în 2012 și altele noi vor fi introduse ca urmare a solicitărilor și recomandărilor venite din partea vizitatorilor site-ului de știri exclusivNEWS.ro.

 

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata