Breaking news

Edward Maya, în România, în direct doar la TVR 3!

loading...

Edward Maya, primul român intrat în Billboard, alături de Lady Gaga, Rihanna, The Black Eyed Peas va fi invitatul special al „Premiilor Muzicale Balcanice”, care vor avea loc pe 16 mai, în centrul capitalei bulgăreşti  Sofia. Acest eveniment va fi transmis în direct şi exclusiv în România de TVR 3 şi Televiziunea Balkanika.

edwardAkcent va reprezenta România în finala pentru cel mai bun cântec din Balcani pentru anul 2009, principal categorie din concurs,  cu 11 subcategorii pentru fiecare ţară în parte –  Albania, Bosnia şi Herţegovina,  Bulgaria, Grecia, Macedonia, România, Slovenia, Serbia,  Turcia,  Croaţia, Muntenegru.

Premii Muzicale Balcanice conţin şi următoarele categorii: cel mai bun interpret din Balcani , cea mai bună interpretă din Balcani, cel mai bun duet sau cea mai bună trupă din Balcani, cel mai bun videoclip din Balcani şi contribuţia  la dezvoltarea şi popularizarea muzicii de pe Balcani pe anul 2009, la această categorie , Balkanika Music Television atribuind premiul  Annei Vissi, celebra vedetă pop din  Grecia .

Din România, trupa Akcent  a obţinut cele mai multe sms-uri, calificându-se în finala de la Sofia, surclasându-I pe Puya, Morandi şi Inna. Pe 16 mai, românii vor avea posibilitatea să voteze pentru Akcent, urmărind Premiile Muzicale Balcanice în direct pe TVR 3.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata