Breaking news

Ediții speciale ale știrilor Digi 24 de Ziua Marinei Române

loading...

Ziua Marinei Române este sărbătorită de către Digi 24, cu o serie de ediții speciale ale știrilor și  cu transmisiuni în direct de la malul mării.

laurentiu radulescu digi 24Începând cu ora 10.00, festivitățiile de la Constanța sunt transmise în direct și comentate de Marian Cioacă, realizatorul “Vocilor Constanței” de la Digi24 Constanța, Laurențiu Rădulescu și Bogdan Ocnaru. Cei trei, împreună cu invitații lor, vor discuta pe marginea spectacolului care, anual, atrage mii de spectatori la malul marii.

A 111-a aniversare a Zilei Marinei este celebrată prin festivități care cuprind ceremonii militare şi religioase,  jocuri marinaresti si exerciţiul demonstrativ “Forţele Navale Române 2013”.

Telespectatorii Digi 24 care nu au ajuns la mare vor putea urmări, în direct, evenimentele de pe pe faleza din faţa Comandamentului Flotei, demonstraţiile sportive sau trecerea aviaţiei civile.

Joi, 15 august, Digi 24 oferă spații ample în programele de știri evenimentelor prilejuite de Ziua Marinei Române, transmise de la Constanța.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata