Breaking news

Ediție de sărbătoare la Te cunosc de undeva

loading...

Echipa “Te cunosc de undeva” a pregătit o ediție de sărbătoare miercuri, 27 noiembrie,  de la ora 20.30, la Antena 1, prilejuită de apropiata zi națională a României.

te cunosc de undeva - 1 decembrieConcurenții laolaltă cu juriul îmbracă minunate costume populare și interpretează cântece din toate regiunile României Mari.

“Colea-n vale-n grădiniță”, „Trandafir de la Moldova”, „Mă dusei să trec la Olt”, „Cântă cucu-n Bucovina”, “Dobroge, mândră grădină”, dar și… “Bucureștiul meu iubit” sunt câteva dintre cântecele care se vor auzi miercuri, la “Te cunosc de undeva”, în interpretarea artiștilor din concurs, deveniți pentru o zi munteanca Anda Adam, moldoveanca Ellie White, olteanul Mike Diamondz, bucovineanul Pepe, ardeleanul Matteo, dobrogeanca Maria Buză, basarabeanca Dalma Kovacs și Jean de la… București.

Piesa “Cântă, române” se va face auzită la “Te cunosc de undeva” în interpretarea  extraordinară a prezentatorilor Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și a juraților: românul Andrei Aradits, mândrulița Andreea Bălan, conița Ozana Barabancea și flăcăul Aurelian Temișan.

Ce alte surprize au mai pregătit concurenții, vedeți miercuri, 27 noiembrie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata