Breaking news

Ea este concurenta căreia CRBL i-a spus că n-o va uita toata viaţa!

loading...

Alina este din Constanţa, iar visul ei din copilărie este să lucreze ca asistentă de televiziune. A urcat pe scenă, cucerindu-i pe juraţi cu zâmbetul ei, iar lucrurile păreau să meargă strună.

crbl - antena 1CRBL a complimentat-o spunându-i că seamănă cu Jessica Alba, Monica îi zâmbea, totul a mers perfect până în momentul când Bendeac i-a lansat o provocare, oferindu-i ocazia de a le adresa orice întrebare juraţilor.

Aş vrea să-l întreb pe domnul CRBL care este figura lui de dans preferată”, aceasta a fost întrebarea, însă lucrurile au început să se complice când CRBL a fost chemat pe scenă pentru a face o demonstraţie.

Cu toate că figura Baby Windmill este dificilă, CRBL va accepta la rândul său provocarea.

“Vreau să vă văd în acţiune” l-a încurajat Alina, iar juratul a făcut un show de zile mari în aplauzele publicului. În scurt timp însă, toată lumea a observat că CRBL s-a rănit serios, fiind necesară şi intervenţia medicului. “O să te ţin minte toată viaţa mea”, a glumit juratul de la România Dansează.

Cum s-a descurcat Alina şi de ce alte surprize au mai avut parte îndrăgiţii juraţi, rămâne de văzut duminica aceasta, de la 20.30, la România Dansează.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata