Breaking news

După o pauză de opt ani, Liga I revine la TVR 1

loading...
0 4

Vești bune pentru microbiștii români. Meciurile din Liga I vor fi transmise din nou la TVR, după o pauză de opt ani.

steaua-viitorulFotbalul intern revine la TVR după opt ani de pauză. Prima partidă difuzată de TVR 1 va fi Steaua Bucureşti – FC Viitorul, duminică, de la ora 21.00, pe Arena Naţională din București şi va fi comentat de Emil Hossu-Longin şi Marian Olaianos.

România vede din nou fotbal de Liga 1 la TVR! Competiţia internă se întoarce la prima televiziune a României, după 8 ani. Hagi, Rădoi, Chipciu, Nedelcu, Varela şi Nicoliţă se duelează duminică seara pe Arena Naţională, în direct la TVR 1 şi TVR HD. Partida Steaua Bucureşti – F.C. Viitorul se joacă de la ora 21.00 şi este comentată de Emil Hossu-Longin şi Marian Olaianos. Steaua – Viitorul e derby-ul etapei a noua. După nereuşita în campionatele europene, Steaua îşi doreşte să urce în clasamentul etapei, unde se află pe poziţia a cincea. La rândul lor, elevii lui Gică Hagi vor încerca să-şi apere locul al doilea”, se arată în comunicatul de presă al TVR.

Și Liga Profesionistă de Fotbal anunță că meciurile din LIGA I se văd și la TVR.

Începând cu sezonul 2015-2016 a Ligii 1, microbiștii și suporterii din țară și din străinătate vor putea viziona în fiecare săptămână, în condiții excelente, la TVR și TVRHD, posturi prezente în toate rețelele de distribuție, atât prin cablu cât și prin satelit, cel puțin un meci din această competiție. ISB, deținătorul de drepturi TV pentru Campionatul Național Liga 1, a ajuns la un acord cu Televiziunea Română pentru difuzarea unor meciuri din Liga 1. ISB continuă astfel politica de susținere și promovarea a fenomenului fotbalistic din România”, se arată în comunicatul de presă al LPF.

”Practic, din acest moment Liga 1 ajunge în toate casele românilor și nu oricum, ci la calitate HD”, a declarat un oficial ISB.

ISB anunță că a încetat raporturile contractuale cu Antena 1 pentru difuzarea unor meciuri din Liga 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata