Breaking news

Dumitru Botnaru, Ruxandra Tomulesei și Quattro, primii eliminați de la X Factor 2013

loading...

Prima Gală Live X Factor România 2013, difuzată duminică seară de Antena 1, și-a trimit acasă primii trei finaliști. Dumitru Botnaru, Ruxandra Tomulesei și Quattro sunt primii concurenți eliminați.

concurenti eliminati x factorConcurenții Deliei Matache au fost primii care au pășit pe scena X Factor 2013, în prima ediție a Galelor Live.

După ce toți cei cinci concurenți din echipa juratei blonde au terminat de cântat, s-au deschis liniile telefonice. În urma televotului s-a stabilit care sunt primii trei concurenți salvați și cine intră la duel.

Alex Mațaev, Paolo Lagana și Florin Ristei au fost salvați de public, iar Oana Muntean, Dumitru Botnaru au intat la duel. După ce amândoi au cântat piesa de duel, Delia a ales să meargă mai departe cu Oana Muntean.

Dan Bittman a urcat pe scenă cu puștii până în 20 de ani. Patru fete și un băiat au cântat și s-au bătut pentru cele trei locuri care duc în Gala Live din 1 decembrie. Telespectatorii au decis ca în următoarea gală să meargă Florena Ţicu Şandro,  Mădălina Lefter și Bogdan Bratiș.

Ruxandra Tomulesei și Ana Maria Mihăeşti au ajuns la duel. Iar Bittman a salvat-o pe cea din urmă.

Cheloo a încheiat prima gală cu cele cinci trupe ale sale. Publicul a salvat trupele Bruiaj, November și  Double X.  Căminul 16 și Quattro au intrat. După ce și-au cântat piesa de duel, Cheloo a decis să meargă mai departe cu trupa Căminul 16.

Duminica viitoare, pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României, cei 12 concurenți rămași în concurs se vor duela cu cei de la Vocea României, întrucât Pro TV a mutat show-ul la finalul săptămânii.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata