Breaking news

Duminica în familie, ciorba reîncălzită de Răduleasca pe bani mulți la TVR

loading...

După audiențe catastrofale la Antena 1 și Realitatea TV cu emisiunea ”Duminica în familie”, Mihaela Rădulescu reîncălzește ciorba, din toamnă, la TVR 1, dar pe bani grei.

mihaela radulescu - tvrSătulă de Monaco, Mihaela Rădulescu a bătut palma cu TVR 1 pentru a realiza și modera, din toamnă, emisiunea de ”mare succes”, Duminica în familie.

După ce Antena 1 și Realitatea TV au renunțat la format, din lipsă de rating, TVR 1, producătorul general Irina Radu, reîncălzește emisiunea cu bani mulți.

Emisiunea urmează să se difuzeze timp de două ore, duminica, la prânz, cel mai probabil în intervalul 17.00-19.00.

Și pentru că nu vrea să stea prea mult prin București, Mihaela Rădulescu a impus TVR ca o emisiune să se difuzeze înregistrat și una live. Pentru patru emisiuni realizate în fiecare lună, Răduleasca ar putea încasa și 15.000 de euro.

Emisiunea va avea formatul ”Duminicii în familie”, însă numele show-ului tv va fi schimbat, probabil în: Duminica în familia TVR.

Emisiunea Răduleascăi va înlocui astfel show-ul Dănuț SRL, trecut pe linie moartă, după ce Dan Bittman a acceptat să facă parte din juriul  X Factor România.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata