Breaking news

Duminică, de la 20.20, la Digi 24, ultima ediție a emisiunii „Ca-n filme”, din acest sezon

loading...

Duminică, de la ora 20.20, emisiunea „Ca-n filme”, difuzată la Digi24, analizeaza, în ultima ediție din acest sezon, istoria filmelor cu gansteri.

În plină vară și în focul evenimentelor din ultima perioadă în România, emisiunea dedicată filmului de la Digi24 propune mic documentar despre filmele cu gangsteri, din toate timpurile.

Cine sunt cei mai tari gangsteri, din America până în Europa, din Asia până pe plaiurile mioritice, cine face legea în cinematografie cu arma în mână și pălăria de fetru pe cap și care sunt regizorii care s-au impus prin filme pline de suspans, aflați duminică. Vor vorbi despre acest subiect criticul de film Cristian Tudor Popescu, regizorul Sergiu Nicolaescu și producătorul Andrei Cretulescu.

La rubrica de tehnica cinema „Ca-n filme” intră pe un teritoriu periculos, în lumea cascadorilor de film, niste oameni pe jumătate nebuni care au o pasiune inexplicabila pentru cinematografie, sport și adrenalina… Culise legate de modul în care se antreneaza un cascador aflăm de la Sobi Cseh.

Duminică, de la 20.20, la „Ca-n filme” telepsectatorii se vor întâlni cu regizorul asiatic Pen-ek Ratanaruang, unul dintre cei mai apreciați și controversați regizori internaționali la ora actuală.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata