Breaking news

Dragoste la prima vedere, serialul verii care înlocuiește Suleyman la Kanal D

loading...

Din 18 iunie, Kanal D le oferă telespectatorilor un nou serial, „Dragoste la prima vedere”, ce va fi difuzat de miercuri până vineri, de la ora 20.00.

dragoste la prima vedere - serial turcescTelespectatorii Kanal D se vor bucură în această vara de povestea emoţionantă dintre Umut (Gizem Karaca) şi Ozan (Sukru Ozyildiz), doi tineri îndrăgostiţi, din clase sociale diferite, care lupta să depăşească prejudecăţile familiilor din care provin.

Umut pare inchipararea Cenuseresei moderne. Este o tânăra foarte frumoasă, care locuieşte într-un cartier sărăcăcios din Istanbul. La vârstă de 7 ani, a rămas fără tată, iar mama să, Zeliha (Nergis Corakci), s-a recăsătorit. Noul mariaj i-a adus fetei două surori vitrege şi un frate, care nu vor conteni să-i facă acesteia viaţa amară.

Viaţa frumoasei Umut se schimbă radical, după ce îl cunoaşte pe Ozan, un tânăr foarte chipeş, bogat, extrovertit. De la prima întâlnire, cei doi se îndrăgostesc iremediabil. Ozan, însă, nu îi dezvăluie iubitei sale faptul că duce o viaţă îndestulată, de frică să nu o îndepărteze.

Iubirea îl va face pe Ozan să renunţe la confortul vieţii fără griji pentru a fi aproape de Umut.

Cât va rezistă Ozan să trăiască în sărăcie, de dragul iubirii? Ce se va întâmplă când Umut va află că Ozan provine dintr-o familie înstărită? Vom putea ei, oare, să depăşească, în numele iubirii, barierele sociale, prejudecăţile?

Nu rataţi povestea de iubire dintre Umut şi Ozan, urmărind „Dragoste la prima vedere”, un nou serial la Kanal D ce se va difuza din 18 iunie, de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata