Breaking news

“Draga mea prietenă” revine din 2 septembrie la Kanal D

loading...

Paula Chirilă și Cristina Cioran își dau întâlnire cu telespectatorii Kanal D, începând din 2 septembrie, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 10.00.

paula chirila si cristina cioranEmisiunea “Draga mea prietenă” revine pe micul ecran într-o casă nouă, mult mai spațioasă și mai primitoare.

În fiecare dimineață, telespectatorii, vor afla care sunt evenimentele importante din oraș (filme/party-uri/concerte), vor putea intra în intimitatea celor mai iubite persoane publice din România, vor fi puși la curent cu noutățile în materie de sănătate, frumusețe și gastronomie.

Ca și până acum, bucătarul Doru Șerban va exemplifica cele mai gustoase rețete culinare și le va oferi telespectatorilor cele mai de preț sfaturi din bucătărie.

Abia aștept să începem noul sezon. Toată vara ne-am gândit ce să aducem nou și am început prin a schimba câteva rubrici. Vrem să fim mai dinamici, să reinventăm ideea de infotainment, de divertisment de dimineață, cu informații utile pentru cei care au nevoie de ele. Așteptăm telespectatorii într-un nou decor mult mai elegant, mult mai potrivit nouă. În revenirea pe micul ecran, am ținut cont de sugestiile telespectatorilor și, bineînțeles, de criticile lor”, a spus Cristina Cioran.

Cea de-a doua prezentatoare a matinalului Kanal D, Paula Chirilă spune că: Experiența emisiunii pe litoral a fost o sursă de inspirație pentru noi, ne-am încărcat bateriile, și avem atâta energie de oferit și atâtea lucruri frumoase de arătat, încât abia așteptăm reîntâlnirea cu telespectatorii. 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata