Breaking news

Două milioane de români s-au uitat sâmbătă la Te cunosc de undeva

loading...

Emisiunea “Te cunosc de undeva!”, cu cea de-a doua editie din cel de-al saptelea sezon al transformarilor spectaculoase, a fost sambata seara lider de audienta la nivelul publicului national si la nivelul celui din mediul urban.

oana sirbu - marina voicaEditia care a  desemnat-o castigatoare pe Oana Sirbu, cu o transformare in Marina Voica, a adunat in fata micilor ecrane 1.877.000 de telespectatori din toata tara, in minutul de maxima audienta de la 21.41.

La nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 a fost cel mai urmarit post de televiziune si a a obtinut pe perioada difuzarii emisiunii (20.28 – 23.53) o audienta medie de 9,7 puncte de rating si 20,2 % cota de piata, in timp ce Pro TV inregistra 6,7 puncte de rating si o cota de piata de 14 %.

De asemenea, la nivelul publicului din toata tara,  Antena 1 ramane lider cu o audienta medie de 8,3 puncte de rating si o cota de piata de 17 %, in timp ce urmatorul clasat, PRO TV, obtine 7,6 puncte de rating si 15,5 % cota de piata.

Sâmbătă seara, la Antena 1, Daniel Iordăchioae a cântat pentru prima oară în travesti. Cu bucle lungi și blonde, bluză vaporoasă și tocuri de 10 cm, Daniel Iordăchioae a fost, pentru câteva ore, Celine Dion.

Alina Eremia a fost energicul interpret de muzica populară Benone Sinulescu, surorile Denisa și Raluca Tănase de la Bambi s-au transformat în colegii lor Andrei Ștefănescu și Kamara de la Alb Negru, in timp ce aceștia din urmă i-au imitat pe Smiley și Uzzi. Lidia Buble a intrat în pielea Rihannei, artista ei preferată, Liviu Vârciu a cantat “Just a gigolo”, transformat în multicolorul David Lee Roth, iar Cezar Ouatu a devenit Mark Knopfler, solistul trupei Dire Straits.

Câștigătoarea ediției a fost Oana Sîrbu, cu o transformare remarcabilă în Marina Voica.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata