Breaking news

Doru Todoruț, bântuit de Cesaria Evora

loading...

Doru Todoruț, de la Deepcentral a declarat că diva desculță, Cesaria Evora, personajul pe care-l va interpreta sâmbătă la Te cunosc de undeva, l-a bântuit toată săptămâna.

doru todorut - Cesaria EvoraDoru Todoruț, solistul trupei Deepcentral, a fost chinuit toată săptămâna de personajul Cesaria Evora, pe care îl are de imitat sâmbătă, 3 mai, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”.

El își va închide culoarea pielii, își va încreți părul și va urca pe scenă plictisit și desculț, ca să cânte, în portugheză, “Carnaval de Sao Vicente”.

Cesaria Evora m-a cam chinuit săptămâna asta. E adevărat că am și visat-o puțin. E un personaj destul de greu de imitat pentru mine. Cesaria e un artist complet care reușește prin simplitate să transmită sentimente și stări complexe, pline de tensiune, de energie de entuziasm și, cu o față relativ inexpresivă, să transmită bucurie”, spune Todoruț.

Care dintre jurați remarcă pedichiura personajului Cesaria Evora, aflați sâmbătă, 3 mai, de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!”

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata