Breaking news

Doru Todoruț a amuțit când l-a văzut lângă el pe Mărgineanu

loading...

Doru Todoruț, de la Deepcentral, a rămas fără grai când l-a văzut urcând pe scenă, alături de el,  pe Mihai Mărgineanu, pe care abia ce-l imitase la Te cunosc de undeva!

doru todorut - margineanuHabar n-a avut Doru ce urma să se întâmple pe scena show-ului transformărilor, după ce l-a imitat pe Mihai Mărgineanu, cu piesa “Gore din Chitila”.

Surpriza a fost atât de mare pentru el, că a amuțit pentru câteva minute, când l-a văzut urcând pe scenă pe însuși Mărgineanu.

M-am speriat când te-am văzut. Mi-am zis: uite unul mai urât decât mine”, i-a spus Mihai lui Doru.

Te-ai cam inhibat când l-ai văzut!”, a remarcat Pepe, de la masa juriului. “Un alt tip de asemănare între tine și Mărgineanu este acela că amândoi aveți caractere ironico-sarcastice”, a spus și Andrei Aradits.

Ulterior, în culise, juratul responsabil cu actoria la acest show și-a amintit cum “zdrăngănea” la chitară, în facultate, piesa „Gore din Chitila” și cum, cu ani în urmă, într-un concediu la mare, s-a chinuit vreo patru ore, împreună cu Mărgineanu, să întindă un cort, iar când au reușit, acesta s-a rupt.

Ce a cântat Mihai Mărgineanu pe scenă, la “Te cunosc de undeva!”, vedeți sâmbătă, 15 martie, de la ora 20.30, numai la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata