Doru Todoruț a amuțit când l-a văzut lângă el pe Mărgineanu

loading...

Doru Todoruț, de la Deepcentral, a rămas fără grai când l-a văzut urcând pe scenă, alături de el,  pe Mihai Mărgineanu, pe care abia ce-l imitase la Te cunosc de undeva!

doru todorut - margineanuHabar n-a avut Doru ce urma să se întâmple pe scena show-ului transformărilor, după ce l-a imitat pe Mihai Mărgineanu, cu piesa “Gore din Chitila”.

Surpriza a fost atât de mare pentru el, că a amuțit pentru câteva minute, când l-a văzut urcând pe scenă pe însuși Mărgineanu.

M-am speriat când te-am văzut. Mi-am zis: uite unul mai urât decât mine”, i-a spus Mihai lui Doru.

Te-ai cam inhibat când l-ai văzut!”, a remarcat Pepe, de la masa juriului. “Un alt tip de asemănare între tine și Mărgineanu este acela că amândoi aveți caractere ironico-sarcastice”, a spus și Andrei Aradits.

Ulterior, în culise, juratul responsabil cu actoria la acest show și-a amintit cum “zdrăngănea” la chitară, în facultate, piesa „Gore din Chitila” și cum, cu ani în urmă, într-un concediu la mare, s-a chinuit vreo patru ore, împreună cu Mărgineanu, să întindă un cort, iar când au reușit, acesta s-a rupt.

Ce a cântat Mihai Mărgineanu pe scenă, la “Te cunosc de undeva!”, vedeți sâmbătă, 15 martie, de la ora 20.30, numai la Antena 1.

719 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*