Breaking news

Dorina Chiriac, despre Florin Piersic jr.:Ne iubim foarte mult

loading...

Dorina Chiriac face echipă cu Florin Piersic jr., fostul ei iubit și tatăl fetiței sale, în ediția de miercuri, 16 octombrie, a supershow-ului “Totul e permis”, la Antena 1.

dorina chiriac si florin piersicDorina Chiriac și Florin Piersic Jr. vor fi parteneri de joc pe planul înclinat și în alte câteva  probe ale show-ului.

A fost foarte plăcut să jucăm împreună, ca întotdeauna, de altfel. Noi am mai avut proiecte împreună, pentru că ne admirăm, ne  respectăm și ne iubim foarte mult. Florin este actorul meu preferat. Am mare încredere în el ca artist, e impresionantă munca lui, dar și curajul lui de a descoperi locuri neumblate de alții, de a nu urma rețete sau drumuri care duc, inevitabil, la <<succes>>. Și îmi place să cred că asta fac și eu. Mă asociez în lucruri, în proiecte, cu oameni asemeni mie, ca să funcționez la randament maxim. Și aici, la acest show, am găsit oameni pe care îi admir ”, ne-a declarat talentata actriță Dorina Chiriac.

Actrița nu ascunde faptul că au mai existat propuneri de a apărea alături de Florin Piersic jr., în diverse emisiuni de televiziune, însă „Totul e permis” este singurul format pe care l-au acceptat.

Ne-a convenit formatul, am crezut că putem  avea loc în el, cu personalitățile și abilitățile noastre. Și ne-au plăcut oamenii implicați”, a continuat Dorina.

Dorina Chiriac și Florin Piersic jr. au jucat împreună în filmul “Fix alert”, în 2005, pe care l-au și realizat. De asemenea, au regizat piesa “Opposites Attract”, în care Dorina Chiriac a și jucat.

Dorina Chiriac și Florin Piersic jr. sunt părinții unei fetițe, Sonia, în vârstă de șapte ani.

Cei doi talentați actori pot fi urmăriți jucând împreună numai în show-ul “Totul e permis”, miercuri, 16 octombrie, de la ora 20.30, la Antena 1!

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata