Breaking news

Doi frați concurează la „Chefi la cuțite” la Antena 1

loading...

Daniel și Andrei sunt frați și, pe lângă faptul că sunt artiști, amândoi iubesc bucătăria. Sunt pasionați de rețete vechi, dar și noi, au experiență în bucătăria de restaurant și, deși au doar 19, respective 17 ani, vor să arate că merită un loc în competiția de la Antena 1.

doi frati - chef la cutiteÎn ediția de luni, 21 martie, de la 20.30, chefii sunt față în față cu cei doi frați. Aceștia vor încerca să impresioneze cu două rețete deloc ușoare. Care va fi soarta lor și cum vor primi votul juraților, telespectatorii Antena 1 vor afla în ediția de luni.

Tot atunci, prin fața chefilor se vor perinda farfurii care mai de care mai îmbietoare și personaje cu povești cât se poate de interesante. Cu o experiență de invidiat în bucătăria vaselor de croazieră care l-au purtat prin toată lumea, un bucătar vrea să treacă de preselecții și, mai mult, să câștige concursul.

Un alt tânăr ardelean vine la „Chefi la cuțite” mizând pe un trecut gastronomic de invidiat: acesta va povesti că s-a școlit în Anglia, în restaurantul celebrului chef Raymond Blanc, unul dintre cei mai mari bucătari ai lumii și deținător al unui restaurant cu două stele Michelin.

Ce soartă vor avea preparatele lor degustate de jurați pe nevăzute, ce alte farfurii își vor găsi locul în etapa următoare a show-ului și cine va pleca acasă, toate luni la Antena 1 de la 20.30.

frati - chef la cutite

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata