Breaking news

Din culisele Revelionului Starurilor 2014 de la Antena 1

loading...

Revelionul Starurilor începe la Antena 1 la ora 21.30 cu invitați de seamă de peste mări și țări, dar și cu actori și artiști de primă mână din România.

culise revelion antena 1Mega producția de revelion a Antena 1 a avut parte și de multe peripeții și scene amuzante în timpul filmărilor.

Pe tronul aurit care a fost adus pe scenă pentru momentul de umor susținut de Adriana Trandafir și masca Gollum din Stăpânul Inelelor s-au așezat, ca să se fotografieze, Anda Adam, Lora, Vica Blohina. Solista de muzică populară Maria Cârneci și-a pus pe cap și coroana care se afla sprijinită de tron, spunând cu glas tare: “Mă fac mama Omida”. În secundele următoare,pe genunchii ei și-a făcut loc nimeni alta decât Daniela Crudu.

Vedeta care l-a întruchipat pe Suleyman, și care va fi deconspirată abia în noaptea de Revelion, a mărturisit că cel mai greu i-a fost să-și pună lentilele de contact necesare deghizării. Nu purtase niciodată până atunci lentile de contact.

La un moment dat, Vali Vijelie a început să-i fredoneze la ureche lui Cătălin Moroșanu: “Nu pot trăi fără tine”.

Lupu Rednic s-a împrietenit foarte tare cu Vali Vijelie și Jean de la Craiova, ținând cont de numeroasele fotografii pe care și le-au făcut, unii altora, cu telefoanele mobile.

Vedeta care l-a întruchipat pe Freddie Mercury, așa cum arată el în videoclipul “I Want To Break Free”, și-a dezlipit părul de mâini și i l-a pus între palme prezentatorului Dan Negru, la finalul numărului artistic pe care l-a avut de susținut.

Spre amuzamentul celor prezenţi, în aproape  fiecare pauză de filmare, Viorica din Clejani, deşi se afla la o distanţă considerabilă de soţul ei, Ioniţă, prefera să-l strige destul de tare. „Nu pot să mă ridic la Ioniţă, mă omoară pantafii. Ce, n-am gură?”

Şi Lora a avut ceva probleme cu superbii ei pantofi, aşa că, atunci când nu se filma, prefera să meargă desculţă.

Personajul Papa Ştrumf a stat, mult timp, extrem de aproape de tabăra bărbaţilor, dar aceştia, chiar şi după indiciile lui Negru, nu au reuşit să-l identifice.

CRBL a dorit să mănânce ceva dulce, o ciocolată, dar în momentul în care a zărit­-o pe Daniela Crudu, el a renunţat la ea şi i-a oferit­-o ei: „pe bune, tu ai mai multă nevoie de zahar decât mine”.

Echipa de producţie a încercat să scoată  în culise, ţambalul lui Nelu Ploieşteanu, moment în care o altă echipă intruducea, în platou, ţambalul ansamblului care-l acompania pe Gelu Voicu. „Accidentul” dintre cele două  instrumente muzicale a fost evitat la milimetru, iar oamenii au răsuflaţi uşuraţi. „Asta ne mai lipsea, să ne scăpăm ţambalele pe picioare”.

Și în acest an, maestru de ceremonii la Revelionul Antena 1 este tot Dan Negru.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata