Breaking news

Din cauza audiențelor catastrofale, Antena 1 scoate din grilă Serviciul Român de Comedie și Dansează printre stele

loading...
0 6

Antena 1 este nevoită să scoată din grilă două emisiuni, din cauza audiențelor catastrofale înregistrate. Serviciul Român de Comedie, emisiune luată cu tot cu echipă de la Pro TV și Dansează printre stele, dispar din grila Antena 1 în luna noiembrie.

src - danseaza printre stele - antena 1Antena 1 nu a fost inspirată când a ales să aducă de la Pro TV, emisiunea Serviciul Român de Comedie, cu tot cu echipă. Audiențele extrem de mici realizate de show-ul de comedie a determinat conducerea Antena 1 să scoată emisiunea din grilă începând din 13 noiembrie 2014.

Conducerea Antena 1 a decis cu acordul părților să întrerupă contractu cu Toni Grecu, producătorul emisiunii, invocând audiențele slabe și costurile mari de producție.

Contractul de colaborare presupunea realizarea a 10 emisiuni, dar s-au realizat doar șapte. Ultima a fost difuzată miercuri seară, de la ora 22,30.

Emisiunea a fost învinsă de producția Visuri la cheie realizată de Pro TV, și de serialul turcesc, Trădarea de la Kanal D.

Antena 1 a avut probleme cu audiențele după ce Pro TV a lansat emisiunea Visuri la cheie, iar Kanal D a mutat KidSing și a pus în locul lui serialul Trădarea.

Dansează printre stele, super producția lansată cu mult fast de Antena 1 și cu o droaie de vedete, mare parte din ele aduse de la Pro TV: Mihai Petre, Elvira Petre, Horia Brenciu și Victor Slav, zboară și ea din grilă mai devreme decât era programat. Motivul? Audiențele catastrofale. Emisiunea, difuzată inițial duminică seara, a fost întrecută de fiecare dată de filmele difuzate de Pro TV.

Dansează printre stele s-a dovedit a fi o copie palidă a emisiunii Dansează pentru tine, astfel că românii nu s-au înghesuit să o urmărească.

Emisiunea, produsă de echipa coordonată de Mona Segall, care la Pro TV a realizat celebra producție Dansează pentru tine, nu a reușit să atragă atenția publicului astfel că Dansează printre stele se încheie săptămâna viitoare.

Dansează printre stele trebuia să se încheie la sfârșitul lunii decembrie 2014, dar din cauza audiențelor foarte mici, în jur de un milion de telespectatori pe ediție, se va încheia mai devreme cu o lună.

Astfel că săptămâna viitoare, Antena 1 va difuza atât semifinala cât și finala, în aceeași ediție și gata, va scoate Dansează printre stele din grilă, încercând astfel să reducă costurile exorbitante de producție.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata