Breaking news

Din 12 ianuarie, Răzvan și Dani luptă la Neața, ca doi super eroi împotriva plictiselii

loading...
0 6

Implictisibilii Răzvan și Dani spun din nou “Neatza”, din 12 ianuarie, la Antena 1. Cei doi matinali și-au propus ca, încă din primele zile ale lui 2015, să lupte ca niște super eroi împotriva plictiselii.

ImplictisibiliiAstfel,  Răzvan și Dani își așteptă misiunile din partea telespectatorilor. “Intră pe neatza.a1.ro și lasă-ne să fim super eroii care-ți salvează ziua!” este mesajul acestora pentru toți cei care-i privesc Campania împotriva plictiselii are și un mare premiu.

Telespectatorul care trimite cel mai bun scenariu scris sau sub formă de bandă desenată va câștiga primul său promo animat! Așadar, super eroii dimineților haioase, implictisibilii Răzvan și Dani, sunt nerăbdători să intre în acțiune!

În ediția specială din 12 ianuarie, cei doi matinali și-au propus să continue vacanța, în platou. Acesta va fi împărțit în două: munte și mare. Și asta pentru că Răzvan a fost la munte, la schi, iar Dani, la soare, plajă și mare, în Caraibe.

Am câteva povești cu turiști, stele de mare, bărcuțe, rusoaice, valuri, scutere, brazilience, vânt, localnice din Caraibe, prieteni noi, delfini… unele pot fi spuse la tv, altele nu… rămane să negociem de luni…”, a anunțat Dani.

Colegul și prietenul său, Răzvan, a oferit mai puține detalii: Cât de mult m-au ținut gladiolele (n.n. picioarele pe pârtie, evident) povestesc luni… la Neatza.

Cu ce povestiri vin cei doi matinali din vacanța de iarnă, telespectatorii Antenei 1 vor afla luni, 12 ianuarie, de la ora 8, la “Neatza cu Răzvan și Dani”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata