Breaking news

Din 10 mai, de la ora 19.00, Christian Sabbagh la pupitrul Știrilor Kanal D

loading...

De luni, 10 mai, de la orele 19.00, Christian Sabbagh prezintă “Știrile Kanal D”, care aduc pe piața media din România un concept de știri diferit și inovator.

Christian Sabbagh.jpgȘtirile Kanal D” înseamnă un jurnal axat direct pe nevoile telespectatorilor, satisfăcându-le acestora atât nevoia de informație, cât și nevoia de emoție și sentimente.  Subiectele sociale, politicice, economice și mondene vor fi acoperite dintr-o perspectivă aparte, prin ochii oamenilor a căror viață este influențată de acele evenimente.Christian Sabbagh va fi direct implicat in evenimentele relatate,  el nefiind doar imaginea Știrilor Kanal D, ci unul dintre cei care realizeaza jurnalul adus in fata telespectatorilor. Ne-am dorit la pupitrul « Știrilor Kanal D » un jurnalist autentic, care știe ce înseamnă munca de teren și care este implicat în exercițiul jurnalistic zi de zi. Christian Sabbagh este alegerea perfectă pentru noul concept al « Știrilor Kanal D », de la ora 19.00. El vine din mijlocul evenimentelor, cunoaște perfect problemele societății  în care trăim, fiind fost corespondent de război, dar și jurnalist acredidat de Ministerul de Interne. Background-ul jurnalistic îl recomandă pe Christan Sabbagh ca fiind una dintre figurile care vor face diferența și care va aduce plus de valoare Știrilor Kanal D. Christian nu se va limita în  a relata informații. El va fi implicat direct în toată munca redacțională, va comenta și analiza știrile prezente în jurnal,  și, în anumite ocazii, va fi el reporterul, investigatorul, jurnalistul aflat în miezul problemei”, declară Fatih Salis, project manager “Stirile Kanal D”.

Zilele acestea, Christian Sabbagh se află în perioada de pregătire și lucrează alături de noua sa echipă pentru ca luni, 10 mai, să livreze telespectatorilor noul concept: “Știrile Kanal D” .

Mă bucură și mă onorează faptul că am fost jurnalistul preferat la pupitrul știrilor principale, Kanal D, de la ora 19.00. Am acceptat implicarea mea în acest proiect pentru că îmi oferă oportunitatea de a mă exprima jurnalistic atât la nivel de conținut cât și din punct de vedere al manierei de prezentare.  Pentru mine este o provocare, mă atrage și cred în noul concept de știri de la ora 19.00, dezvoltat de Kanal D. Sper ca prezența mea în echipa <Știrilor Kanal D> să dea forță brandului Kanal D”,  a declarat Christian Sabbagh.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata