Breaking news

Digi Sport transmite în exculsivitate campionatul Franței la fotbal

loading...

Trei sezoane de fotbal de înaltă clasă. Aceasta este oferta Digi Sport pentru următorii 3 ani în care va transmite Ligue 1, campionatul de fotbal al Franţei şi Cupa Ligii Franţei.

Ligue-1-digi sportClasat pe locul 6 în Europa ca valoare, după campionatele Spaniei, Angliei, Germaniei, Italiei si Portugaliei, Ligue 1 va fi transmis ÎN EXCLUSIVITATE în România pe Digi Sport. Canalele de sport din portofoliul RCS & RDS vor transmite în direct competiţiile din ediţiile 2015/2016, 2016/2017 şi 2017/2018.

În acest sezon P.S.G a câştigat detaşat titlul de campioană, iar asta a declanşat o adevărată sărbătoare la Paris. Trupa lui Laurent Blanc a cucerit al cincilea titlu din istorie.  Cursa pentru locul 3, ultimul de Champions League, s-a încheiat cu victoria lui Monaco. Echipa din Principat s-a impus cu 1-0 la Lorient, prin golul lui Ferreira Carrasco, şi va juca în preliminariile U.C.L. Clasamentul final al ediţiei din acest an a Ligue 1 le are pe podium pe P.S.G, Lyon şi Monaco.

Digi Sport a transmis Ligue 1 din 2010, iar din acest sezon are drepturi EXCLUSIVE de difuzare a competiţiei în România. Mai multe detalii pot fi accesate pe www.digisport.ro.

Digi Sport este televiziunea cu profil sportiv care se axează pe transmisiuni live, ştiri şi emisiuni ce reflectă o analiză obiectivă a performanţelor sportive. Cele trei canale de televiziune Digi Sport emit 24 de ore din 24 şi în grilele lor se regăsesc transmisiunile în direct şi în exclusivitate ale celor mai importante campionate din sportul românesc, european, dar şi din cel mondial.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata