Breaking news

Digi Sport nu mai trimite comentatori la finalele Champions League și Europa League

loading...

Finalele Champions League și Europa League din acest an, transmise în direct în România de Digi Sport, vor fi comentate din studio. Televiziunea a decis să nu mai trimită comentatori pe stadion la cele două finale.

digi sport - champions leaguePlecarea lui Alexandru Oprea de la conducerea RCS&RDS, îi lasă pe comentatorii sportivi de la Digi Sport fără deplasare la finalele Champions League și Europa League.

Dacă în ultimii doi ani de zile, Digi Sport trimitea pe stadion, comentatori și la semifinalele Europa League și Champions League, în acest an totul se comentează din studio.

Noul șef de la RCS&RDS, Ioan Bendei, a refuzat să semneze referatele aprobate inițial de Alexandru Oprea. Deși se făcuseră și rezervări la agențiile de turism, pentru biletele de avion și cazarea la hoteluri din Varșovia și Berlin.

Bendei a considerat că această cheltuială nu se justifică și că finalele pot fi comentate fără probleme și din studio. Și Ioan Bendei, taximetrist de profesie în Brașov,se pricepe și la sport, și la șantaje și denunțuri la DNA.

Finala Europa League se va desfășura pe 27 mai 2015 la Varșovia, iar finala Champions League pe 6 iunie la Berlin.

Din cauza acestei decizii a noului director RCS&RDS, telespectatorii care vor urmări cele două finale, vor fi văduviți de un comentariu original, savuros, cu informații transmise direct de pe stadion.

Comentatorii vor fi nevoiți să improvizeze un comentariu din studio uitându-se la un monitor, la fel cum se uită telespectatorii la tv.

Fără comentatori la finale, Digi Sport nu va avea nici posibilitatea să facă interviuri la fața locului, la cald, cu fotbaliștii care vor juca cele două finale.

Pentru RCS&RDS se pare că a fost mai important să trimită reporteri la Londra pentru alegerile parlamentare din Regat, decât să trimită comentatori la finalele europene, care sunt urmărite de sute de mii de români.

În anul 2015, Bogdan Socol și Andrei Niculescu au comentat de la finala Champions League de la Lisabona, iar  George Dobre și Dan Ștefănescu au comentat finala Europa League de la Torino.

Dolce Sport transmite și ea în paralel cu Digi Sport, cele două competiții fotbalistice, și a trimis comentatori pe stadion la meciurile importante din Europa League și Champions League, încă din faza optimilor de finală de la cele două competiții.

Să fi rămas RCS&RDS fără finanțe? Sau noul director habar nu are să managerieze eficient activitatea Digi Sport?!

Din toamnă, Digi Sport nu va mai transmite nici UEFA Champions League și nici Europa League întrucât Dolce Sport și Pro TV au obținut drepturile exclusive în România pentru competiția sportivă.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata