Breaking news

Digi FM poate fi ascultat și online

loading...

Digi FM, cel mai nou membru al familiei DIGI, se ascultă oriunde. Chiar şi când nu ajungi pe site-ul www.digi-fm.ro am găsit soluţia ca oricine, oricând şi oriunde să ne poată asculta. Inovăm încă de la început.

digi fmAscultătorii noştri pot auzi radioul lor preferat în orice moment. În online am implementat un banner surprinzător care permite ascultarea live a Digi FM, în momentul în care treci cursorul peste el sau când dai play. Direct pe site-ul pe care-l întâlneşti. Astfel, cel mai nou radio naţional poate fi ascultat cu ajutorul unui widget, care oferă Digi FM posibilitatea de streaming live.

Lansat în 11 noiembrie Digi FM dă putere radioului şi oferă ascultătorilor o nouă experienţă media. Diminetile încep cu Bogdan Miu şi Carmen Constantin, la “Prima ediţie”, şi aduc informaţie şi muzică, iar serile au ritmul lor. Digi FM înseamnă 24 de ore din 24 de informaţie, muzică şi stare de bine.

Cu un singur click poţi să intri şi tu in lumea Digi FM! Ascultă combinaţia perfectă, simte şi descoperă informaţia alături de cel mai nou radio din FM-ul românesc! Toate detaliile legate de frecvenţele ProFM si Digi FM sunt disponibile pe www.digi-fm.ro.

Cu cele 2 radiouri, ProFM şi Digi FM, în portofoliu, RCS & RDS este compania cu cea mai mare acoperire de radiouri private din România.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata