Breaking news

Digi Film și-a relansat site-ul oficial cu o nouă grafică

loading...

Digi Film, canalul de nișă al RCS-RDS, și-a relansat azi, site-ul oficial. Acesta are o nouă prezentare grafică și o nouă structură de conținut.

digi filmNoul design exprima mai bine personalitatea brandului, interfața aleasă fiind simplă, clară și ușor de utilizat. Arhitectura site-ului a fost regândită, ținând cont de ceea ce îi interesează pe utilizatorii site-ului digi-film.ro.

Astfel, noul site conține o nouă secțiune de Știri, cu nouă categorii: Filmele lunii, Actori, Știri, Interviuri, Guest Post, Știri Digi 24, Sărbatoriți, Fanii Digi Film și Topuri, pe lângă descrierile și trailerele filmelor difuzate pe Digi Film, canalul de filme Pay-TV al RCS & RDS.

„Prin relansarea site-ului digi-film.ro ne-am dorit să venim în întâmpinarea utilizatorilor noștri cu o interfață modernă, plăcută și facilă. digi-film.ro conține instrumentele utile tuturor fanilor noștri, iubitorilor de film și de informație proaspătă, specializată. Ne bucurăm să propunem un produs perfect adaptat momentului, tehnologiei și mai ales așteptărilor utilizatorilor noștri”, a declarat Bogdan Chiritoiu, Manager de Proiect al postului Digi Film.

Secțiunea “Știri” le oferă vizitatorilor cele mai noi știri din lumea filmului, interviuri cu actori renumiți, dar și cele mai importante gale de decernare ale premiilor din cinematografie.

În categoria “Filmele lunii” sunt prezentate știri inedite și curiozități despre cele mai bune filme ale lunii difuzate la Digi Film.

Informații despre actori internaționali și români, alături de premiile câștigate de-a lungul anilor, precum și detalii din viețile lor personale, pot fi găsite în categoria “Actori”.

Pentru “Interviuri”, echipa Digi Film va sta de vorbă cu actori, personalități din lumea filmelor, dar și cu persoane influente din industrie.

În categoria “Guest-Post” se vor regăsi, în fiecare lună, articole de opinie ale bloggerilor din domeniu și ale personalităților care iubesc lumea filmului.

Săptămânal, prin intermediul articolelor dedicate din secțiunea “Sărbătoriți”, vor fi celebrați marii actori care își sărbătoresc zilele de naștere.

Categoria “Fanii Digi Film” le oferă fanilor paginii de Facebook Digi Film, ocazia de a-și crea propriile clasamente ale filmelor preferate care vor fi publicate pe site.

Secțiunea “Topuri” prezintă clasamente din lumea filmului, realizate de marile publicații internaționale.

Pe lângă cele nouă categorii prezentate, pe site-ul digi-film.ro pot fi consultate programul TV, precum și broșura lunară Digi Film.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata