Breaking news

Digi Film difuzează „What Dreams May Come” în memoria lui Robin Williams

loading...

Robin Williams, unul dintre cei mai cunoscuţi, îndrăgiţi şi apreciaţi actori de la Hollywood, a încetat din viaţă luni seara, la vârsta de 63 de ani. În memoria lui Robin Williams, Digi Film va difuza astăzi, 12 august, de la ora 23:25, filmul „What Dreams May Come” („O iubire fără sfârşit”). În rolurile principale telespectatorii Digi Film îi pot revedea pe Robin Williams, Cuba Gooding, Jr. și Annabella Sciorra. Filmul este o adaptare a romanului cu același nume din 1978 al lui Richard Matheson.

robin williams - digi film„What dreams may come” („O iubire fără sfârşit”)este o emoţionantă poveste de dragoste care se petrece pe tărâmuri de basm. După moartea celor doi copii ai lor, Dr. Chris Nielson (Robin Williams) şi soţia sa Annie (Annabella Sciorra) reuşesc cu greu să-şi continue viaţa. Patru ani mai târziu, Chris moare şi el într-un accident şi ajunge în Rai, unde îl întâlneşte pe Albert (Cuga Gooding Jr.) şi descoperă că Edenul este un loc minunat.

Însă moartea lui Chris o afectează atât de mult pe Annie, încât, într-un moment de nebunie, se sinucide, ajungând într-un loc cu totul diferit de cel al lui Chris. Aflând de Annie, Chris îi forţează mâna lui Albert pentru a cere ajutorul unui personaj cunoscut sub numele de “The Tracker”, pentru ca împreună să călătorească în abisurile iadului pentru a găsi sufletul lui Annie şi a-l salva. „What dreams may come” este dovada puterii pe care o pot da dragostea şi curajul, dar şi a miracolelor pe care le putem înfaptui când nu renunţăm la luptă. Aceasta este povestea de dragoste care ţine veşnic, desfăşurată într-un cadru feeric. Filmul a fost realizat în regia lui Vincent Ward, după scenariul lui
Ron Bass.

„What dreams may come” („O iubire fără sfârşit”)a câștigat Premiul Oscar pentru cele mai bune efecte vizuale la a 71-a ediție a Premiilor Oscar din 1998, distincția fiindu-i atribuită lui Kevin Mack, Joel Hynek, Nickolas Brooks și Stuart Robertson. El a fost nominalizat și la Premiul Oscar pentru cele mai bune decoruri. A câștigat Premiul Art Directors Guild pentru excelență în design de producție.

Cel mai cunoscut rol al lui Robin Williams este cel care i-a adus Premiul Oscar, doctorul Sean Maguire din “Good Will Hunting”. Pe parcusul carierei sale, Robin Williams a mai fost nominalizat de trei ori la Premiul Oscar pentru rolurile din “Regele Pescar”, “Cercul poeţilor dispăruţi” şi “Bună dimineaţa, Vietnam”, şi a primit de 6 ori Globul de Aur. Pentru filmele “Bună dimineaţa, Vietnam” (1987), “Regele Pescar” (1991) şi “Mrs. Doubtfire” (1993) a fost distins cu Globul de Aur la categoria “cel mai bun actor într-un film de comedie sau musical”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata