Breaking news

Digi 24 și Digi Film transmit în exclusivitate pentru România, Gala Oscar 2015

loading...
0 17

Gala Premiilor Oscar 2015 din 22 februarie, se vede în direct și în exclusivitate în România la Digi 24 și Digi Film, în comentariul celebrei Irina Margareta Nistor.

digi 24 - digi film - oscar 2015După TVR și Pro TV, a venit rândul Digi 24 și Digi Film, să transmită în direct în România, Gala Premiilor Oscar, cele mai râvnite premii din industria cinematografică mondială.

Este pentru prima dată când un canal de știri din România va transmite Gala Oscar. Și pentru ca totul să fie ca la carte, comentariul Galei va fi asigurat de celebrul cineast Irina Margareta Nistor.

În seara de duminică, 22 februarie, de la ora 02.00, Digi Film şi Digi24 va transmite în direct de la Los Angeles, Gala Premiilor Oscar. Premiile Academiei Americane de Film se decernează încă din 1929 şi sunt televizate din 1953. Peste 200 de ţări difuzează ceremonia de la Hollywood, care răsplăteşte cele mai importante realizări în domeniul cinematografiei în decursul unui an.

Membrii Academiei Americane de Film, aproape 6000 de profesionişti, îşi votează preferaţii cu peste două luni înainte. Procesul este secret, aşa cum secrete sunt şi rezultatele până în momentul în care plicurile sunt deschise pe scena Kodak/Dolby Theater din Los Angeles.

Pe lista favoriţilor din acest an se numără peliculele The Grand Budapest Hotel şi Birdman, fiecare concurând la nouă categorii. Pentru premiile de interpretare, criticii de film au o singură favorită certă: Juliane Moore, recenta câştigătoare a Globului de Aur pentru rolul din pelicula „Still Alice”.

În ceea ce priveşte cel mai bun actor în rol principal, pe lista favoriţilor se află Michael Keaton, Eddie Redmayne şi Benedict Cumberbatch. Experţii în industria de film îi acordă şanse mari şi lui Bradley Cooper în rolul lui Chris Kyle, cel mai eficient lunetist din istoria militară a Statelor Unite.

Azi, la Teatrul Samuel Goldwyn din Beverly Hills a avut loc ceremonia de anunțare a nominalizărilor pentru ce-a de-a 87-a ediției a Premiilor Oscar.

Nominalizările pentru Cel mai bun film:Birdman”, „Boyhood”, „The Grand Budapest Hotel”, „The Imitation Game”, „Selma”, „The Theory of Everything”, „Whiplash”.

Nominalizările pentru Cea mai bună regie: Alejandro Gonzalez Inarritu pentru regia filmului „Birdman”, Richard Linklater, pentru „Boyhood”, Bennett Miller, pentru „Foxcatcher”, Wes Anderson, pentru „The Grand Budapest Hotel”, și Morten Tyldum, pentru „The Imitation Game”.

Nominalizările pentru Cel mai bun actor: Steve Carell pentru rolul din „Foxcatcher”, Bradley Cooper, pentru interpretarea din „American Sniper”, Benedict Cumberbatch, pentru „The Imitation Game”, Michael Keaton, pentru „Birdman”, iar Eddie Redmayne, pentru „The Theory of Everything”

Nominalizările pentru Cea mai bună actriţă: Marion Cotillard pentru rolul din „Deux jours, une nuit”, Felicity Jones pentru „The theory of everything”, Julianne Moore pentru „Still Alice”, Rosamund Pike pentru „Gone Girl”, Reese Witherspoon pentru „Wild”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata