Breaking news

Diana Munteanu Niculescu face quiz show monden la Antena 2

loading...

Din 15 septembrie, Diana Munteanu Niculescu, gazda emisiunii “Conferinta de presă” va mai realiza o a doua emisiune pentru Antena 2, duminică de duminică, de la ora 19.30.

diana munteanu niculescu”Face 2 Face” este noua emisiune moderată de Diana Munteanu Niculescu. Concret, două echipe se vor întrece, răspunzând întrebărilor care vor avea ca temă exclusiv domeniul monden.

Practic, se vor rememora cele mai importante și marcante momente atât ale mondenului internațional, cât și ale mondenului autohton.

La fiecare ediție vor participa șase invitați, care vor alcătui două echipe a câte trei membri, și în această formulă își vor testa cunoștințele mondene, trecând de tot felul de probe dificile.

“Abia aștept prima ediție! Mi-a plăcut enorm de mult ideea show-ului, m-a atras imediat și sper ca noua emisiune să fie și pe placul telespectatorilor. Avem probe spectaculoase, avem întrecere, competiție, avem istoria mondenului și multe alte surprize! În fiecare duminică, la Antena 2!”, a declarat Diana Niculescu.

Emisiunea “Conferinta de presă” va fi difuzată în continuare în grila Antena 2 în fiecare sâmbătă, de la 20.30, păstrându-și formatul.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata