Breaking news

Diana Dumitrescu, dată afară de la Dansez pentru tine

loading...

Scandal monstru în culisele show-ului Dansez pentru tine. Diana Dumitrescu a fost dată afară din concurs pentru că a …divorțat de Ducu Ion, director la Pro TV.

diana dumitrescuCu trei săptămâni înainte de începerea celui de-al XIV-lea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine”, un scandal de proporții a izbucnit în culisele show-ului după ce actrița Diana Dumitrescu a fost concediată.

Deși începuse repetițiile la dans de câteva săptămâni, Diana Dumitrescu a fost concediată din cadrul show-ului pe motiv că a divorțat de Ducu Ion. Nimeni altul decât un important producător în trustul Pro.

Actrița din telenovela „Îngeri pierduţi”, difuzată în prezent de Acasă TV, va fi înlocuită la Dansez pentru tine de Elena Ionescu, solista trupei Mandinga.

Diana Dumitrescu a mai participat şi în ediţia a noua a emisiunii de la PRO TV. Actrița negociase 1500 euro per emisiune, în timp ce Elena de la Mandinga va încasa 2000 de euro pentru fiecare emisiune la care participă.

Elena a ­început deja repetiţiile alături de partenerul ei, la fel ca şi ­ceilalţi participanţi: Sore, Ruby, Ilinca Vandici şi Giani Kiriţă.

În 2009, s-a căsătorit cu Ducu, iar în 2013 cei doi au divorţat în iunie.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata