Breaking news

Despre destinul tinerilor muzicieni, la Garantat 100% de la TVR 1

loading...

Membrii grupului Jazzappella sunt invitaţii lui Cătălin Ştefănescu, duminică, 23 martie, ora 23.00, la TVR 1 şi TVR HD.

garantat la tvr 1Jazzappella, sextetul vocal mixt a cappella de jazz, recunoscut pentru muzica proaspătă, sofisticată, directă şi spontană, se ascultă duminică la Garantat 100%.

Cătălin Ştefănescu dedică emisiunea Garantat 100% din 23 martie şcolii muzicale din România şi destinului tinerilor muzicieni care se încăpăţânează să facă muzică, terminând studii de specialitate sau şi/sau fiind pasionaţi de muzică.

Cum supravieţuieşte un absolvent de Conservator strict în meseria pentru care s-a pregătit sau în proiecte alternative? Cum se conturează şi se dezvoltă un proiect muzical? Care este disponibilitatea ascultătorilor de muzică de la noi de a experimenta, de a consuma şi altceva? Cum se manifestă ei? Despre toate acestea vedem şi ascultăm la Garantat 100%.

Vin în studioul Garantat 100% pentru a răspunde acestor întrebări membrii grupului Jazzappella: Ana-Cristina Leonte, Elena Moroşanu şi  Mircea Mutulescu – studenţi la master, Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti, Raluca Stoica – solistă şi colaboratoare a Teatrului Naţional de Operetă, Bogdan Tudor – Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti şi Zoltán András – fondator al grupului Sarmalele Reci.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata