Breaking news

Demisie bombă la Pro TV. Mona Segall părăsește televiziunea

loading...

 Mona Segall, producătorul celor mai ţări show-uri de televiziune din România, precum “Vocea României”, “Românii au talent” și ”Dansez pentru tine”, a demisionat de la Pro TV.

mona segallContinuă plecările de la Pro TV. Cel mai bun realizator tv al Pro TV, și-a dat demisia. După ce ani de zile a produs cu succes show-uri cu mare priză la public, precum Dansez pentru tine, Românii au talent și Vocea României, Mona Segall și-a făcut bagajele.

Aflată în televiziune încă de la lansarea din 1995, Mona Segall în vârstă de 53 de ani, a produs show-uri care au adus audienţe record pentru televiziune

În trecut Mona Segall a mai produs alte emisiuni care au făcut istorie în România, cum ar fi “Alege Asia” “Ştii şi cas­tigi”, “Roată norocului”, “Preţul corect”, “Rişti şi câştigi”, “Te uiţi şi câştigi”, “Ecuaţia Pro”, “Ministerul comediei” “sau “Vara Ispitelor”, show care l-a făcut vedetă pe Victor Slav.

Între anii 1973-1992 a lucrat în Studiourile Buftea că asistent de regie şi regizor secund; printre filmele pe ale căror generice se află numele sau este şi “Liceenii”.

Prima întâlnire cu televiziunea a avut-o în 1980, când a lucrat la realizarea serialului “Lumini şi umbre”. Mona Segall era din 1995, directorul Mediavision, casa de producție a Pro TV.

Mona Segall îngroașă astfel rândul demisiilor deschis anul trecut de Adrian Sârbu și continuat de Florin Călinescu, Roxana Ciuhulescu, Horia Brenciu și Ștefan Bănică Junior.

Mona Segall se mută astfel că o parte importantă a echipei sale la rivalii de la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata