Breaking news

Delia, Pepe și Ozana Barabancea se pun cu blondele, la Antena 1

loading...

Delia, Pepe și Ozana Barabancea vin miercuri, 28 ianuarie, la Antena 1, pentru a se confrunta pe teme de cultură generală cu armata celor 50 de blonde, în platoul emisiunii prezentate de Dan Negru.

pepe - delia - ozana barabancea - te cunosc de undevaPrilej de discuții haioase, de povestiri interesante și de mărturisiri neașteptate din partea celor trei vedete concurente.

La “Te pui cu blondele?”, Pepe va povesti că în copilărie a făcut karate și că urmărea cu interes filmele lui Jackie Chan, Delia va primi cadou un poster cu autograful actriței Milla Jovovich, una dintre preferatele sale, iar Ozana va dezvălui ce parte a corpului său îi place cel mai mult: sânii.

Delia va mărturisi că… nu gătește. De asemenea, ea mai spune că soțul ei a deținut, la un moment dat, o șaormerie.

Astfel că talentata artistă va avea parte de o provocare propusă de una dintre cele 50 de blonde: va trebui să pregătească o șaorma, chiar în platou, la “Te pui cu blondele?”

Cum va face față Delia aceste situații neașteptate, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri, 28 ianuarie, de la ora 20.30, numai la “Te pui cu blondele?”

Tot miercuri, marele campion la caiac-canoe Ivan Patzaichin vine la “Te pui cu blondele?”, pentru a le adresa întrebarea vedetei atât celor trei artiști invitați, cât și blondelor din platou.

Ce întrebare a pregătit pentru aceștia marele sportiv al lumii, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri, 28 ianuarie, de la ora 20.30, numai la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata