Breaking news

Delia este răsfățată la X Factor. Un concurent îi face masaj în timp ce cântă

loading...

Surprizele pentru jurați nu se opresc niciodată la audițiile „X Factor”. Aflați în căutarea celor mai buni concurenți cu care să își formeze grupele, jurații au parte și de momente la care nu se așteaptă.

delia-masaj-x-factorEste și cazul lui Marius, un concurent care vinerea aceasta se prezintă în fața juraților ca fiind kinetoterapeut, dar îndrăgostit de muzică. Emoționat din cale afară, acesta va accepta provocarea de a-i face masaj Deliei în timp ce cântă: „Ai contracturi, Delia”, va concluziona acesta, recunoscând, spre uimirea celor patru jurați, că este primul majas pe care îl face.

„Ce fel de kinetoterapeut este dacă nu a mai făcut masaje?”, se întreabă Delia, de-a dreptul năucită de acest moment.

Cum va fi numărul pregătit de Marius și, mai ales, cum va suna acesta și cum va fi votat de jurați, telespectatorii Antena 1 vor afla vinerea aceasta de la 20.30. la „X Factor”.

În aceeași ediție, o concurentă îl va face pe Horia Brenciu să o întrebe imediat după încheierea melodiei interpretate dacă nu vrea să colaboreze cu el – „Nu vrei să cânți cu orchestra mea?, o va întreba acesta – în vreme ce o alta îl va impresiona teribil pe solistul de la Carla’s Dreams – „De trei ori mi s-a făcut pielea de găină. Au fost trei momente care chiar nu mă așteptam să fie așa de bune”, i-a spus acesta.

Vineri seara scena „X Factor” va primi tineri dornici de afirmare, unii dintre ei curajoși și care mărturisesc că se văd deja în finală. O trupă din Chișinău, doi băieți și o fată, care au ales să poarte haine pictate de ei, îl va face pe Răzvan Simion să se întrebe dacă cei din orașul acesta umblă toți pictați, făcând referire la juratul misterios de la Carla’s Dreams, în vreme ce Aldo, un tânăr aspirant la un loc în etapa următoare a show-ului le va mărturisi juraților că a avut ocazia să cânte într-un mic bar din Chicago alături de Bill Porter, trombonistul principal din orchestra lui Sinatra.

delia-masata-de-un-concurent-x-factor

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata