Breaking news

Delia amenință juriul Te cunosc de undeva, iar Aradits cântă la fluier

loading...

Nebunie generală în finala “Te cunosc de undeva!” de sâmbătă seară de la Antena 1. Delia a ajuns să-i amenințe pe jurați iar Andrei Aradits cântă la fluier.

delia si aratids - te cunosc de undevaMarea finală a show-ului “Te cunosc de undeva!” își alege câștigătorul sâmbătă, 17 mai, de la ora 20.30, la Antena 1! Cei patru finaliști cu șanse la marele titlu sunt Florin Ristei, Alex Velea, Doru Todoruț și Andreea Bănică. Ei vor avea o grea sarcină de dus la bun sfârșit în seara de gală: fiecare va cânta în duet cu artistul pe care îl are de imitat.

Primul dintre finaliști, Florin Ristei, se va transforma în Delia, mentorul său de la XFactor, alături de care, de altfel, a și câștigat anul trecut show-ul. Și o va imita, având-o alături, pe scenă. Ristei și Delia vor cânta trei dintre hit-urile artistei: “U”, “Dale” și “Ipotecat”.

Florin va purta bucle lungi și blonde, blugi rupți, își va pune pernițe în zona posteriorului, pentru un fund bombat, și își va închide culoarea pielii.

Delia dădea din fund frumos, ca o domnișoară, Ristei dădea ca un băiat”, s-a auzit de la masa juriului.

Eu i-am spus, în culise, că sunt mai… masculină”, l-a scuzat Delia.

O să o iau personal dacă se întâmplă să ia notă proastă băiatul ăsta, mă rog, fata asta! O să aveți de-a face cu mine!”, i-a amenințat Delia pe jurați, înainte să părăsească scena.

Unul dintre momentele speciale al transforming show-ului este acela al juriului și al prezentatorilor, care vor cânta acompaniați de HB Orchestra un potpuriu de muzică românească. La unul dintre refrene, aparținând celor de la Zdob și Zdub, Andrei Aradits  va fi… vedeta. El va cânta la fluier, pe ritmurile piesei “Bunica bate toba”, ca un adevărat profesionist. “Fluierul l-am cumpărat ieri, de la magazinul “Muzica”, special pentru acest moment”, ne-a declarat juratul. De altfel, Andrei știe să cânte la mai multe instrumente. Printre acestea, chitara, muzicuța și fluierul, pe care a învățat singur să le folosească.

Cum se descurcă Andrei Aradits în această inedită ipostază, vedeți sâmbătă, 17 mai, de la ora 20.30, în marea finală a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata