Breaking news

Delia a demisionat de la Te cunosc de Undeva. În locul ei revine Andreea Bălan

loading...

Antena 1 face rocadă de blonde în juriul Te cunosc de undeva. Delia Matache a demisionat și va fi înlocuită de fosta jurată, Andreea Bălan.

andreea balan si delia matacheDupă doar patru ediții de jurat la te cunosc de undeva, Delia Matache și-a dat demisia. Sictirită până la cer de noua posturi, focoasa blondă a decis că e mai bine să își facă bagajele că oricum nu o prindea deloc postura.

În locul Deliei Matache, Antena 1 o va readuce la masa juriului pe Andreea Bălan, care timp de patru sezoane a fost sarea și piperul show-ului.

Astfel că Andreea Bălan va apărea atât la Te cunosc de undeva, în calitate de jurat dar și la România dansează, în calitate de co-prezentator al lui Jorge.

Nu doar Delia pleacă din juriul Te cunosc de undeva, încă un membru, cel mai probabil Pepe, va fi înlocuit de Horia Brenciu, proaspăt demisionat de la Vocea României și mutat la Antena 1.

Delia Matache va pleca într-o vacanţă exotică, în Insulele Maldive iar la întoarcere este posibil să își rezilieze și contractul pentru X Factor 2014.

loading...
1 Comentariu
  1. calin spune

    rusine Brenciu !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata