Breaking news

Defunctul ”Gardianul” se transformă în ziarul ”Puterea”

loading...

Astăzi va fi lansat pe piață un nou ziar național, intitulat ”Puterea”. Fostul director al ziarului Gardianul va coordona activitatea editorială a noului cotidian, conform agerpres.ro

logocounterDupă ce ziarul ”Gardianul” și-a încetat apariția din motive financiare, o parte din echipa redacțională lansează astăzi pe piață alt ziar intitulat ”Puterea”.  Acesta va apărea atât în varianta print cât și în format online.

Jurnalistul Alecu Racoviceanu, care va face parte din colegiul editorial al ziarului ‘Puterea’, a declarat că politica ziarului va fi cea a ‘ştirilor bombă’, iar publicul-ţintă vizat reprezintă ‘nişa disperat de mică a cititorului serios de print’.

Fostul director al cotidianului “Gardianul” a precizat că a fost stabilit deja colegiul editorial al noului produs media, între membri fiind Lidia Popeanga-Mitchievici, Val Vâlcu, precum şi jurnalistul Cristian Şuţu.

‘Ne dorim foarte mult ca, la lansarea ziarului să vină Mihail Gorbaciov ( ultimul preşedinte al URSS – n. r.), pentru că perioada pe care o trăieşte România, la ora actuală, seamănă foarte mult cu anul 1990, cu anul 1991, în care erau scăzute foarte mult şi puterea banului şi puterea decizională. Noi sperăm să întărim puterea cuvântului. Ne dorim să ne găsim un loc pe piaţa şi să ne satisfacem cititorii’, a afirmat jurnalistul Alecu Racoviceanu.

loading...
5 Comentarii
 1. luca gherasim spune

  PUTEREA

  1.Gardianul a fost o publicatie de succes.
  2. Din jaraticul Gardianului s-a născut “Puterea”.
  3. Nu stiu cate ziare de pe Tera, cu exceptia “Nova Gazeta”, la lansare, s-au bucurat de prezenta unui geniu a umanitatii: Mihail Gorbaciov si a fostilor sefi de stat. Faptul ca insusi Gorbaciov este coactionar la o publicatie dovedeste cat de multa atentie a acordat si acorda jurnalistilor si literei tiparite.
  4. Dincolo de pragul ce va intra in istorie “Puterea”, daca îmi este permis, doresc sa acopere si spectrul international.
  5. salutam si uram drum bun si lung refortificatei “Puteri”!
  luca gherasim , http://www.manecognitiva

 2. Mazilu spune

  Cum, cum, Gardianul=Puterea. Atunci Dan andonic avea dreptate in spatele ziarului Puterea nu e nimeni altul decta SOV.

 3. Serban spune

  Inca un obiect de manipulare al lui SOV. Sa ne traiasca! O sa ajungem sa fim dirijati precum turmele. Noroc cu oamnei precum Dan Andonic si Jurnalistul Dan Badea care ne mai deschid ochii

 4. Titus spune

  Nu stiu la ce se asteapta oamenii astia, oare ei chiar cred ca ne mai pot pacali, numai un naiv ar mai crede in jocurile lor

 5. Alex spune

  De ce mogulii in tara asta sunt reprezentati numai de oameni fara scupule. Poate pt ca in tara atsa numai asa merg lucrurile, prin minciuna si inselatorie

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata