Breaking news

Daniela Crudu se întoarce la Un show păcătos

loading...
0 11

Daniela Crudu revine din 5 ianuarie, în echipa show-ului nocturn al Antena 1, Un Show păcătos, moderat de Dan Capatos. Ana Mocanu şi Loredana Chivu au fost concediate din postura de asistente.

dan capatos si daniela crudu”Un show păcătos„ revine din 5 ianuarie, la Antena 1, cu un nou sezon – al cincisprezecelea – şi cu Daniela Crudu în postura de asistentă.

După o perioada mai agitată a vieţii ei, Cruduţa se întoarce “acasă” şi, spune ea, abia aşteaptă să înceapă distracţia.

 ”Un show păcătos va fi, în cel de-al 15-lea sezon al său, la fel cum a fost şi până acum: păcătos!!!”, ne asigură Dan Capatos.

Cruduța le va înlocui astfel pe Ana Mocanu şi Loredana Chivu, cele două asistente păcătoase, concediate de Capatos.

”Revenirea Cruduţei în echipa noastă încheie practic o etapă a vieţii ei, una nu foarte fericită, ce-i drept, şi marchează revenirea la formula de baza a acestei emisiuni. I-am promis Cruduţei, în seara în care părăsea în lacrimi această emisiune, forţată de către iubitul său de atunci, că în momentul în care se va elibera de acea relaţie, se va putea întoarce acasă, la “Un show păcătos”. Între timp, am descoperit două fete absolut minunate – Ana şi Loredana – cărora le mulţumesc pentru tot ceea ce au făcut în aceşti doi ani de emisiune în care am lucrat împreună. Le doresc tot binele din lume, pentru că îl merită pe deplin, dar promisiunea rămâne promisiune. Mă bucur enorm că vom rămâne colegi, în marea familie a Antenelor. The Show (păcătos) must go on!!!! (rade) Din 5 ianuarie, ora 22,30, Antena 1, sezonul 15!!!”, mai spune Dan Capatos.

Care sunt subiectele păcătoase ale începutului de an, telespectatorii Antenei 1 vor află luni, 5 ianuarie, de la ora 22.30, numai la “Un show păcătos”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata