Breaking news

Daniela Crudu sare în sincron cu tatăl ei, la “Splash! Vedete la apă”

loading...

Vineri, 18 iulie, în prima ediție a show-ului verii la Antena 1 – “Splash! Vedete la apă” -, Daniela Crudu va sări pentru prima oară în sincron cu tatăl ei, Nelu Crudu. “A vrut să vină și el, să vadă ce-i poate pielea”, a precizat Daniela, cu mențiunea că tatăl ei este mai fricos decât ea.

daniela crudu si tatal eiDe partea cealaltă, Nelu Crudu sustine contrariul: Ba Danielei i se cam înmoaie piciorușele când urcă pe platformă.

Tot el ne povestește cum încearcă să o convingă pe fiica sa să renunțe la obiceiul de a alerga pe platformă, “ca să-și ia avânt”, înainte de a sări.

“I-am zis, tată, nu sari din salcie aici, nu ești la gârlă, ca să alergi pe trambulină. Stăm locului, numărăm amândoi până la trei și sărim… Acum o cam doare urechea, mititica, își pune niște picături…  i-a zis doctorul că a făcut o otită. Trebuie să se protejeze, să nu mai intre în apă o perioadă, după emisiunea asta”, a mai spus tatăl Danielei Crudu.

Cu toate că a avut ghinionul să se aleagă cu o otită, în perioada filmărilor la “Splash! Vedete la apă”, Daniela, fire ambițioasă, și-a continuat antrenamentele. Și, mai spune ea, “față de anul trecut, Bobo (n.n. antrenorul ei de la “Splash!”, Bogdan Ioniță) ne-a pus la treabă ca lumea!”.

De la ce înălțime a sărit Daniela Crudu în sincron cu tatăl ei, vedeți vineri, 18 iulie, de la ora 20.30, la “Splash! Vedete la apă”, numai la Antena 1!

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata