Daniela Crudu sare în sincron cu tatăl ei, la “Splash! Vedete la apă”

loading...

Vineri, 18 iulie, în prima ediție a show-ului verii la Antena 1 – “Splash! Vedete la apă” -, Daniela Crudu va sări pentru prima oară în sincron cu tatăl ei, Nelu Crudu. “A vrut să vină și el, să vadă ce-i poate pielea”, a precizat Daniela, cu mențiunea că tatăl ei este mai fricos decât ea.

daniela crudu si tatal eiDe partea cealaltă, Nelu Crudu sustine contrariul: Ba Danielei i se cam înmoaie piciorușele când urcă pe platformă.

Tot el ne povestește cum încearcă să o convingă pe fiica sa să renunțe la obiceiul de a alerga pe platformă, “ca să-și ia avânt”, înainte de a sări.

“I-am zis, tată, nu sari din salcie aici, nu ești la gârlă, ca să alergi pe trambulină. Stăm locului, numărăm amândoi până la trei și sărim… Acum o cam doare urechea, mititica, își pune niște picături…  i-a zis doctorul că a făcut o otită. Trebuie să se protejeze, să nu mai intre în apă o perioadă, după emisiunea asta”, a mai spus tatăl Danielei Crudu.

Cu toate că a avut ghinionul să se aleagă cu o otită, în perioada filmărilor la “Splash! Vedete la apă”, Daniela, fire ambițioasă, și-a continuat antrenamentele. Și, mai spune ea, “față de anul trecut, Bobo (n.n. antrenorul ei de la “Splash!”, Bogdan Ioniță) ne-a pus la treabă ca lumea!”.

De la ce înălțime a sărit Daniela Crudu în sincron cu tatăl ei, vedeți vineri, 18 iulie, de la ora 20.30, la “Splash! Vedete la apă”, numai la Antena 1!

2299 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*