Breaking news

Dani Oţil, în pericol de moarte înainte sã revinã în emisiune

loading...

Sâmbãta aceasta, Dani Oțil s-a aflat de la un pas o tragedie, în timpul unui antrenament de enduro. Prezentatul Antenei 1 a fost atacat de o ursoaicã.

dani otilDani Oțil a fost la un pas de a fi sfâșiat de viu de o ursoaică, în timp ce se afla la antrenament împreună cu trei colegi.

„Azi m-am apropiat de moarte. M-am apropiat atât de tare, cã i-am simtit pãrul sârmos frecându-se aspru de pantalon şi de cizmã. Eram la antrenament. Trei bãieţi. Trei motoare. Nu eram sus în munte, ci la câţiva km de o cabanã cunoscuta. Pe un drum de caruţã, fãceam legatura între douã zone mai tehnice. Unul din colegi tocmai remarca faptul cã e o sâmbãta în care parcã nu se întâmpla nimic. Dupã un sfert de orã…un urs(probabil femelã cu pui) a hotãrât sã îl contrazicã. Eram al doilea în rând. Pe primul coleg l-a ratat, aşa cã a venit direct spre mine. Nu scotea niciun sunet. Nu era ca la tv. Avea gura deschisã, dar ca sã apuce, nu ca sã faca zgomot. A venit tare spre motor şi a bãgat un umar la înaintare. A lovit în rezervor şi în suspensia faţã. Cred cã mi-a mutat motocicleta pe drum, dar nu pot defini cât”, a povestit îngrozit Dani Oțil.

Prezentatorul Antena 1 a spus că din cauza fricii și a spaimei: în cascã mai auzeam doar un ţiuit. Cred cã mi l-am provocat singur. Ori de la cât de tare am urlat, ori de la puls. Ştiam de la bãieţii cu maşini de offroad cã ursul loveşte cu umãrul uneori în uşi, roţi…dar în mine?! Tehnic, nu pot explica ce s-a întâmplat.” Dani însã, nu le poartã ranchiunã urşilor: „Eu am sã iubesc în continuare urşii. Sunt sigur cã eu am greşit cu ceva trecând prin curtea lor.

Acum că a scăpat teafăr din atacul ursoaicei, Dani Oțil este pregătit să revină de luni, pe sticlă la matinalul Antena 1.

Telespectatorii vor afla mai multe lucruri despre pățanie chiar de la Dani, mâine dimineaţã, când matinalul revine în grilã, cu o mulţime de surprize.

Rubrici noi la Neatza: După succesul înregistrat de concursurile pentru postul de ”vecină”, dar și de cel pentru “Cea mai sexy mamica”,  în noul sezon cele mai atractive telespectatoare care urmăresc show-ul lui Răzvan și Dani se vor putea înscrie pentru a câștiga titlul de “Miss Neatza”.

Vladutz își va continuă activitatea culinară, dar va părăsi studioul emisiunii și va găti în casele vedetelor, dar și ale telespectatorilor.

Și tot din acest sezon, Cătălin Oprisan va fi prezentatorul celei mai simpatice rubrici de știri, “Neatza Niuz”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata