Breaking news

Dani Oțil, interviu de gradul zero cu Mihaela Rădulescu, la X Factor

loading...

Super interviu Mihaela Rădulescu – Dani Oţil, realizat în tabăra de pregătire a concursului X Factor România 2013. Mihaela: E aşa de romantic câteodată Dani…nici nu ştiţi cum e!

mihaela si daniEmoţiile cresc duminica aceasta la X Factor, iar tensiunea atinge cote maxime în ediţia în care vor fi aleşi finaliştii super show-ului de la Antena 1.

Filmările X Factor nu au fost lipsite de surprize şi momente amuzante, unul dintre acestea petrecându-se chiar în timpul filmărilor vizitei concurenţilor la casele juraţilor, una dintre cele mai tensionate etape din concurs.

Mihaela Rădulescu a acceptat invitaţia juratului Cheloo, care nu a ratat ocazia de a face o glumă: A fost singura persoană care a vrut să vină!

Frumoasa prezentatoare a intrat imediat în  jocul rapper-ului: Am fost singura care a vrut să ia avionul ca să vină, aşa că nu cumva să mă supăraţi. N-am dormit decât 4 ore!

Nu mică i-a fost mirarea Mihaelei în momentul în care şi-a dat seama că în locul unui testimonial, va filma un interviu chiar cu Dani. “Incredibil!”

Ce părere ai despre faptul că a venit Cheloo cu ideea ca tu să îl ajuţi în povestea asta?” şi-a început Dani interviul.

Tu chiar îmi iei interviu şi oamenii ăştia chiar cred?” I-a spus Mihaela în hohote de râs. Însă matinalul a continuat: Eu câştig bani pentru asta şi îi cheltuim împreună!

Mihaela i-a răspuns imediat: Am zis da în primele 10 secunde. Cheloo imi place mult, îmi pare rău dacă te enervează chestia asta, dar îmi place mult Cheloo. Mi-ar plăcea să vorbească numai Cheloo partea aia frumoasă şi emoţionantă şi la mine să fie numai cu bip uri astăzi!

Dani nu a ratat ocazia de a-i aduce Mihaelei o floare: E aşa de romantic câteodată…nici nu ştiţi cum e!

Intregul moment va putea fi urmărit duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1 şi tot atunci, telespectatorii vor afla şi care sunt concurenţii care vor ajunge în galele live.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata