Breaking news

Dana Războiu pleacă de la pupitrul știrilor Kanal D

loading...

Prezentatoarea de știri Dana Războiu, va părăsi pupitrul știrilor Kanal D, deoarece vrea să se mute în curând din România într-o altă ţară care să aibă un sistem de sănătate mai bun pentru copii.

dana razboiuDana Războiu s-a alăturat echipei Kanal D încă de la debut, ea prezentând principala ediție informativă a televiziunii ce aparține trustului Dogan Media. Nemulțumită însă de sistemul sanitar românesc, vedeta tv este decisă să părăsească țara pentru sănătatea copiilor ei.

“Vreau să plec din ţară. Mai stau până termină Victor, copilul cel mare, şcoala şi plec cât de curând. Am nevoie de un sistem de sănătate mai bun pentru copii. Am trei variante, Viena, Elveţia sau Monte Carlo, şi am la dispoziţie două luni să mă decid”, a declarat Dana Războiu pentru mediafax.

Ea se află în Austria la un control medical cu Marc, cel de-al doilea băieţel al său, care, la începutul lunii martie, a fost operat pe inimă. Potrivit Danei Războiu, în urma controlului, medicii au constatat că Marc este bine.

“Vreau să trăiesc printre oameni care respectă legile, pentru că eu sunt un om care respectă legile. Am dat statului român zeci dacă nu chiar sute de mii de euro prin impozite şi impozite şi nu beneficiez de condiţii minime de existenţă”, a explicat Dana Războiu.

Dana Războiu s-a alăturat postului Kanal D în 2007, odată cu lansarea postului TV pe piaţa din România. Ea şi-a început cariera în televiziune în 1995, prin colaborări pentru o emisiune de divertisment produsă de studioul TVR din Timişoara. Din 2000 a început să prezinte principala emisiune de ştiri a TVR 1. Licenţiată în psihologie, Dana Războiu a urmat cursuri de pregătire în jurnalism la televiziuni precum BBC şi CNN.

Postul Kanal D este operat de trustul Dogan Media International, subsidiară a grupului Dogan Yayin Holding (DYH), care este lider pe piaţa de media din Turcia. Dogan a intrat pe piaţa de televiziune din România în ianuarie 2007, când televiziunea Kanal D a primit licenţă audiovizuală de la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA).

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata