Breaking news

Dan Teodorescu s-a dus la psihiatru din cauza lui Pepe

loading...

Cea de-a noua ediţie a transforming show-ului „Te cunosc de undeva!”, difuzatã sâmbãta aceasta, de la 20:30 la Antena 1 îl aduce alãturi de juraţi pe carismaticul Dan Teodorescu.

dan teodorescu - te cunosc de undevaŞi pentru cã Pepe a avut ceva dificultãţi în interpretarea personajului din aceastã sãptãmânã, „Scatman John”, Dan nu a putu sã nu remarce: M-ai impresionat în ediţia a doua, când ai cântat <<Eşti iubibilã>>. Mã vedeam acolo. Mã auzeam cântând. Şi atunci, cine era aici? M-am dus la psihiatru!” a mãrturisit râzând solistul trupei taxi.

La rândul lui, Pepe a continuat gluma spunând cã i-au dat de furcã vorbele celebrei melodii, cã a repetat şi-acasã şi a reusit sã-şi înfricoşeze fetiţa.

Copilul meu a început sã plângã, atunci când am repetat. Cine nu crede cã-I greu, sã încerce sã cânte melodia asta, mai radem şi noi puţin. EU îmi iau rolurile atât de în serios, încât pânã şi eu am senzaţia cã-s nebun”, a mai spus Dan Teodorescu.

Nu rataţi sâmbãta aceasta, de la 20:30, o ediţie incendiarã marca „Te cunosc de undeva!’, de la 20:30, numai la Antena 1!

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata